EL SEPE A LES XARXES SOCIALS

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) també es troba en xarxes socials com Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube i Flickr.

A totes aquestes xarxes pretenem establir una via de comunicació nova entre el ciutadà i l'Administració per tal d'ajudar-lo en tot el que sigui possible i proporcionar tota la informació que es genera al SEPE, la qual serà ampliada a la pàgina web www.sepe.es.

Per participar a les xarxes socials del Servei Públic d'Ocupació Estatal només us demanem que utilitzeu sempre un llenguatge correcte i educat i que respecteu la privacitat dels altres usuaris.

L'equip de comunicació del SEPE es reserva el dret a comunicar a les diferents xarxes socials les actuacions abusives dutes a terme pels usuaris i bloquejar els que incorrin en comportaments com:

  • Expressions ofensives o enllaços a pàgines amb contingut ofensiu, així com enllaços o referències a llocs il·legals, de contingut violent, sexual, racista o discriminatori.
  • "Spam" (missatges no desitjats), missatges de publicitat o material promocional.
  • Dades personals alienes a l'autor del comentari.
  • Reiteracions o comentaris repetits.

Els comentaris publicats pels seguidors dels diferents comptes del SEPE a les xarxes socials corresponen als seus autors.

Els textos que ofereix el SEPE a les xarxes socials, com a la pàgina web, tenen un caràcter merament informatiu, és a dir, no tenen validesa jurídica. Per a finalitats jurídiques, cal consultar els textos publicats als butlletins i diaris oficials. Així mateix, farem els esforços precisos per evitar errors i, si escau, esmenar-los i actualitzar-los tan aviat com sigui possible, però no en podem garantir la inexistència.

En aquest enllaç us informem de la nostra política de privacitat i avís legal.

Twitter

El perfil oficial del SEPE a Twitter és @empleo_SEPE. L'objectiu de la nostra presència en aquesta xarxa social és proporcionar informació sobre el Servei Públic d'Ocupació Estatal i altres informacions rellevants en matèria d'ocupació. A través de Twitter també atenem els missatges directes dels nostres seguidors i intentem canalitzar o ajudar-los amb les seves consultes.

Facebook

La pàgina oficial del SEPE a Facebook és @SEPE.EMPLEO. A través d'aquesta xarxa social compartim els continguts més importants del web del SEPE, a més d'altres informacions rellevants en matèria d'ocupació. Us podeu posar en contacte amb el SEPE a través dels missatges directes a la pàgina de Facebook, on intentarem ajudar-vos en tot el que puguem o canalitzar-los cap als departaments adequats. 

Linkedin

Linkedin és una xarxa social orientada al món professional. A Linkedin trobareu la pàgina del SEPE, de la qual us heu de fer seguidor per veure al vostre mur personal totes les nostres actualitzacions. Publicarem continguts, dades i informes sobre ocupació.

YouTube

Des de YouTube volem compartir amb tots els ciutadans vídeos informatius sobre tot el referent a la demanda i l'oferta d'ocupació. D'una manera molt senzilla trobareu els nostres vídeos amb trucs i consells que revelaran algunes de les claus del Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Flickr

A Flickr pugem totes les imatges que genera el Servei Públic d'Ocupació Estatal, com ara fotos oficials i institucionals, presència del SEPE en esdeveniments i fires, logotips oficials o estadístiques i il·lustracions. Les imatges es poden utilitzar lliurement per il·lustrar notícies o informes relacionats amb l'ocupació.