Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Fòrum de l'Ocupació en l'Era Digital FEED Madrid 2017

La quarta edició del Fòrum de l'Ocupació en l'Era Digital es va celebrar els passats 7 i 8 de novembre d'en 2017 el Pavelló de Cristall de la Casa de Camp de Madrid. A la inauguració va acudir la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez. Va haver-hi més de 17000 . trobades entre candidats i les vacants de les empreses que es van donar cita en aquest Fòrum, com Easy Recrue, EOI, Ferrovial, BMW, Fundació ONZE, Grup Mediaset, Endesa, Lionstep, ING, Adidas, Securitas Direct, Lidl, Comitè Español d'ACNUR, CEPSA, CGI, Zemsania, Groupon, GoldCar, Cognizant, DIGI Mobil, Prosegur, Gas Natural, Madison MK, PGS Inmovest o Altran Innovació, entre unes altres. Al Fòrum de l'Ocupació en l'Era Digital van acudir prop de 6000 . candidats registrats entre els portals d'Internet FEED i Digital Match. El total de professionals que va acudir a FEED 2017 va ser 2de162. .El Servei Públic d'Ocupació Estatal SEPE també va estar present amb tota la informació sobre els serveis que prestem, el portal únic d'ocupació Empra't , la xarxa Eures , que t'ajuda en el procés de cerca de treball a Europa i l'Observatori de les Ocupacions , unitat tècnica del Servei Públic d'Ocupació Estatal encarregada d'analitzar la situació i les tendències del mercat de treball, les ocupacions, els col·lectius d'interès per a l'ocupació i les transformacions que es produeixen en el mateix. FEED 2017 també va rebre el suport del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, Start Up Europe Awards i EOI.Trobar ocupació en l'era digital requereix tenir algunes habilitats per conèixer i utilitzar les eines de cerca de treball a través d'Internet. Juntament amb aquest aspecte, el Fòrum d'Ocupació en l'Era Digital també va posar l'accent en la qualificació i perfils digitals que són demandats per les empreses per poder afrontar la seva necessària transformació digital. Tant empreses de recursos humans com a demandants d'ocupació deuen conèixer bé aquests procediments a l'hora de processar tota la informació sobre oferta i demanda que circula per Internet.el Fòrum d'Ocupació en l'Era Digital també es va centrar en activitats B2B perquè les empreses poguessin compartir les seves sinergies.D'altra banda, FEED 2017 va atorgar una sèrie de premis com:

  • I premi a la Digitalització de la Fundació de Recursos Humans (FEED - DCH): BBVA.
  • Impuls a la Innovació Emprenedora: Antonio Serrano Acitores (conseller delegat de Spartanhack).
  • Difusió de la Transformació: Olga Lambea (RTVE).
  • Innovació per al gran públic: Sergio Hernández Cabanillas - Mister Tecnologia.
  • Innovació al Servei de l'Ésser humà: Babycine.com.
  • StartUp Europe Awards 2017: Lionstep -  Modalitat Social.