Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Tandem Segòvia 2017: III Fira d'Ocupació i Empresa

Tandem Segòvia és la Fira d'Ocupació i Empresa d'aquesta ciutat castellà lleonesa, que el 24 passat de maig de 2017 va celebrar la seva tercera edició amb presència del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) com un dels expositores.la iniciativa de Tamdem Segòvia és pública i privada, i està destinada a millorar els processos de cerca d'ocupació i a incentivar la contractació i les pràctiques en empreses. També posa l'accent en la formació per als aturats, innovació per a les empreses i el foment d'ocupació.En Tandem Segòvia col·laboren les entitats d'ocupació, els agents dinamitzadors de la producció i la Universitat, com l'Ajuntament de Segòvia, la Diputació Provincial de Segòvia, el Servei Públic d'Ocupació de Castella i Lleó, el Parc Científic del Raïm, la Federació Empresarial Segoviana o l'Associació de Joves Empresaris, entre unes altres.A la Fira van acudir prop de mil persones que es van donar cita al Campus María Zambrano de la Universitat de Valladolid. D'elles, prop de 800 van participar a les aules on es van dur a terme tallers sobre entrevistes d'ocupació i tècniques de presentació individual i eficaç, seminaris de contractació en pràctiques, oportunitats laborals anés d'Espanya, cooperació, emprendimiento, “co-working” o iniciatives socials.Va haver-hi també xerrades i conferències com la qual va tractar sobre la “marca personal en el procés de selecció”, o una altra sobre “Linkedin o la innovació en la cerca d'ocupació”. D'altra banda, les empreses que van participar en Tandem 2017 tenien el compromís de portar amb si ofertes reals de treball o de contractació en pràctiques”.Els organitzadors de Tandem Segòvia van voler agrair que institucions com el Servei Públic d'Ocupació Estatal, agents socials i el món acadèmic posessin el seu “granit de sorra” perquè aquesta Fira de l'Ocupació sigui una realidad.el SEPE en Tandem 2017La presència del Servei Públic d'Ocupació Estatal en la III Fira de l'Ocupació de Segòvia va estar atès pel personal de l'adreça provincial de Segòvia, de la mà de la seva directora general María Dolores Casado Yubero. Els temes més rellevants dels quals vam estar informant va ser el Contracte de Formació i Aprenentatge i la Formació Professional Dual.el portal únic d'ocupació Empra't , que en l'actualitat compta amb una oferta de prop de 150000 . llocs de treball va ser un altre dels punts d'interès entre els nostres visitants. Es tracta d'un portal orientat cap als demandants d'ocupació i les empreses que busquen perfils adequats per a les seves organitzacions, i és gratuíta.Entre altres temes, també es va abordar a l'espai del SEPE en Tandem 2017 el de de la Garantia Juvenil amb el qual es pretén facilitar l'accés als joves al mercat de treball.