Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

JOBarcelona 2018

JOBarcelona es va celebrar els dies 17 i 18 d'abril d'en 2018 el Palau de Congressos de Montjuïc. JOBarcelona és un congrés internacioal d'ocupació i d'orientació professional al que van acudir un total de 17200 . visitants que es van sumar a les més de 20000 . persones que es van donar d'alta en la plataforma www.jobinplanet.com, un portal d'ocupació que també promou Talentpoint, empresa organitzadora del la feria.en els els dos dies de JOBarcelona es van oferir més de 7200 . oportunitats professionals a través de les 106 empreses i dels 1.227 "reclutadores" professionals d'ocupació que van assistir a la fira, ja que un dels objectius de JOBarcelona és el de posar en contacte a empreses que busquen incorporar nous empleats a les seves organitzacions amb les persones que es troben en fase de cerca activa d'ocupació.Juntament amb la cerca i oferta d'ocupació, en JOBarcelona també es van impartir 45 conferències a càrrec de diverses empreses i altres 37 conferències que van versar sobre competències professionals, motivació, desenvolupament i marca personal. Les activitats d'aquesta fira d'ocupació es van complementar amb 22 tallers d'orientació professional, sis taleres sobre "gamificación" i metodologies àgils de treball i vuit reptes i concursos per als participants. A més els assistents van poder gaudir de sessions d'activitats físicas.el SEPE en JOBarcelona Com en edicions anteriors , el Servei Públic d'Ocupació Estatal SEPE va estar present en JOBarcelona. En el nostre stand vam estar informant sobre els serveis del SEPE que poguessin ser del teu interès difonent principalment els continguts següents: El Sistema Nacional de Garantia Juvenil, iniciativa que pretén facilitar l'accés dels joves al mercat de treball, Observatori de les Ocupacions, unitat tècnica del Servei Públic d'Ocupació Estatal encarregada d'analitzar la situació i les tendències del mercat de treball, les ocupacions, els col·lectius d'interès per a l'ocupació, les transformacions que es produeixen en el mateix, etc; Portal Únic d'Ocupació Empra't i Xarxa Eures, xarxa integrada pels Serveis Públics d'Ocupació Europeus i especialitzada en la cerca d'ocupació als països d'Europa.