Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Fira d'Ocupació de la Universitat de Sevilla 2019

La sisena edició de la Fira d'Ocupació de la Universitat de Sevilla es va celebrar els dies 23 i 24 d'octubre en el Complex Esportiu Pirotècnia on van confluir estudiants universitaris i més d'empreses 40 per millorar les opcions d'ocupabilidad.

Aquest any s'ha comptat amb la presència del director provincial, Enrique González González, en l'obertura de la Fira, així com en el desenvolupament d'una ponència sobre les competències del SEPE i la seva relació amb el Mercat Laboral. En aquesta ponència, el director provincial va fer especial esment a la Unitat de l'Observatori de les ocupacions i la importància de les seves publicacions i estudis, centrant-se entre uns altres, en els Perfils de l'Oferta.

El perfil mitjà de les persones ateses és el d'estudiant universitari d'últim any que demanda informació sobre ofertes d'ocupació, pràctiques, informació del mercat de treball i, en general, tot  el relatiu a la seva incorporació laboral i perspectives professionals. D'altra banda, aquest any s'ha percebut l'afluència de persones de nacionalitat estrangera que es troben realitzant màsters d'especialització a Espanya, així com també s'ha atès a altres col·lectius (majoritàriament aturats amb estudis superiors).

Respecte a l'activitat desenvolupada pel personal de l'Adreça Provincial del SEPE a Sevilla, es va informar a les persones sobre les diferents opcions disponibles per a la seva incorporació al mercat de treball, tals com, Portal d'ocupació Empra't, Xarxa EURES, informació sobre el Mercat de Treball de les Persones Titulades, Perfils de l'Oferta d'ocupació i en general de tots els productes de l'Observatori  de les Ocupacions adequats al perfil de les persones usuàries, incidint en la utilització de la pàgina web i de les eines telemàtiques que  el SEPE posa a la disposició de la ciutadania.

Galeria de fotos de la Fira d'Ocupació de la Universitat de Sevilla 2019