Seu electrónica

III Fira d'Ocupació de Garantia Juvenil de Ceuta

Els dies 15 i 16 de maig de l'Hotel 2019 Ulisses i a la Plaça de Correus de la Ciutat Autònoma de Ceuta, es va celebrar la III Fira d'Ocupació de Garantia Juvenil. Organitzada per la Cambra de comerç de Ceuta, és una actuació cofinançada pel Fons Social Europeu i per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d'Ocupació d'Ocupació Juvenil 2014-2020.

Dirigida  a joves d'entri 16 i 29 anys que ni estudien ni treballen, i a  empreses que volen contractar a joves qualificats. La fira tracta de promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d'ocupació, donar visibilitat a aquests últims, i oferir en un únic espai els recursos i eines per millorar l'ocupabilitat. Així com impulsar altres alternatives de cerca d'ocupació en un món dominat per la globalització i les noves tecnologies, sense oblidar el foment de l'emprenedoria.

Amb més d'ofertes 95 laborals, la fira va començar amb ponències i tallers formatius, acabant amb la recollida de currículums per part de les empreses assistents, entre les quals es van trobar institucions com les Forces Armades, el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), i  la Casa de la Joventut