JOBARCELONA 2019

19 de març de 2019

Feria de Empleo de Sevilla
Los pasados 23 y 24 de octubre se celebró la Feria de Empleo de la Universidad de Sevilla

El 19 de març de 2019, es va celebrar el VI Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació Professional per a universitaris i titulats de totes les universitats públiques i privades, en el Palau de Congressos de Catalunya, Avinguda Diagonal, 661 (zona universitària), de Barcelona.

Aquest congrés sota la denominació de JOBarcelona 2019 es constitueix com un punt de trobada i de referència tant per als professionals de recursos humans i orientació professional com per als candidats. En definitiva és un lloc on les empreses troben el millor talent i els candidats tenen l'oportunitat de conèixer-les millor i accedir a totes les oportunitats professionals que aquestes els ofereixen.

En l'esdeveniment van participar 120 empreses i institucions com el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i la Diputació de Barcelona, registrant més de 11.900 visitants. Es van dur a terme conferències de competències, d'orientació professional, d'emprenedoria, tallers de “mindfulness”,” workshops” i assessoraments individualitzats d'orientació, generant prop de 3.700 oportunitats professionals.

El SEPE va estar representat a més de per el Director Provincial de Barcelona, Víctor Santa-Bàrbara Rupérez, pel Director General del SEPE, Gerardo Gutiérrez Ardoy, per la Subdirectora General de Relacions Institucionals i Assistència Jurídica, María Antonia Agudo Riaza, entre altres integrants de l'Organisme.

Mª Begoña del Val Major, Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms, Cap de Gestió de Formació per a l'Ocupació i Coordinadora de l'Observatori de les Ocupacions del SEPE en la Direcció Provincial de Barcelona, va impartir una conferència sobre el Porta Únic d'Ocupació Empra't i la Xarxa EURES (xarxa europea de serveis d'ocupació). D'altra banda, en l'estand del SEPE en Job Barcelona vam estar atenent tots els nostres visitants oferint informació del Portal Empra't i de la Xarxa EURES, ja citats, a més del Pla de Xoc per l'Ocupació Jove 2019-2021, l'Observatori de les Ocupacions i dels contractes de formació i l'aprenentatge, entre altres temes.

Galería de fotos de la Feria de Empleo de la Universidad de Sevilla 2019