III FIRA D'OCUPACIÓ DE GARANTIA JUVENIL DE CEUTA

5 y 6 de junio de 2019

Feria de Empleo WorkInn Bilbao 2019
La III Fira de Garantia Juvenil es va celebrar a Ceuta els passats 15 i 16 de maig

Els dies 15 i 16 de maig de 2019 a l'Hotel Ulisses i a la Plaça de Correus de la Ciutat Autònoma de Ceuta, es va celebrar la III Fira d'Ocupació de Garantia Juvenil. Organitzada per la Cambra de comerç de Ceuta, és una actuació cofinançada pel Fondo Social Europeu i per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d'Ocupació d'Ocupació Juvenil 2014-2020.

Dirigida  a joves d'entre 16 i 29 anys que ni estudien ni treballen, i a  empreses que volen contractar a joves qualificats. La fira tracta de promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d'ocupació, donar visibilitat a aquests últims, i oferir en un únic espai els recursos i eines per millorar l'ocupabilitat. Així com impulsar altres alternatives de cerca d'ocupació en un món dominat per la globalització i les noves tecnologies, sense oblidar el foment de l'emprendimiento.

Amb més de 95 ofertes laborals, la fira va començar amb ponències i tallers formatius, acabant amb la recollida de currículums per part de les empreses assistents, entre les quals es van trobar institucions com les Forces Armades, el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), i  la Casa de la Joventut

Pel que fa al SEPE, va estar representat pel Director Provincial del SEPE a Ceuta, José María  Sarró Rodríguez i pel seu personal. A més d'obrir la Fira  el dia 15 de maig, amb una ponència a càrrec del Director Provincial del SEPE,  en el qual es va fer èmfasi en la formació i en els tallers d'ocupació, es va informar també del Programa de Garantia Juvenil i el Pla de Xoc per l'Ocupació Jove 2019-2021, els certificats de professionalitat, el contracte de formació i aprenentatge, l'observatori de les ocupacions, la Xarxa EURES d'ocupació a Europa i el portal únic d'ocupació Empra't.

Galería de fotos de WorkInn Bilbao 2019