FEED 2022 FÒRUM D'OCUPACIÓ EN L'ERA DIGITAL

28 i 29 d'abril de 2022

CANAL DE CONTINGUTS  2022  - Fòrum d'Ocupació en l'Era Digital
FEED 2022 - Foro de Empleo en la Era Digital

La Fira d'Ocupació CANAL DE CONTINGUTS 2022 (Fòrum d'Ocupació en l'Era Digital) es va desenvolupar els dies 28 i 29 d'abril d'amb 2022 un total de 8 055 . inscrits, més de 5 000 . assistents dels quals més de 1 000 . eren professionals. La Fira va comptar amb més d'empreses 100 expositores i es va donar servei a més de 10 000 . candidats en cerca activa d'ocupació.

Durant els dos dies de CANAL DE CONTINGUTS Madrid es van desenvolupar més de 50 ponències, tallers, activitats i taules rodones destinades a ajudar als directius de recursos humans, màrqueting i màrqueting digital a adquirir les competències digitals necessàries per triomfar en l'era digital. La fira també té com a objectiu el reclutament de persones amb habilitats/habilitats digitals.

El SEPE, en CANAL DE CONTINGUTS 2022

El Servei Públic d'Ocupació Estatal va tenir un stand en el qual es va oferir informació de tots els Serveis del SEPE com l'Observatori de les Ocupacions, el programa EURES que t'ajuda a cercar ocupació en altres països d'Europa o el Sistema de Garantia Juvenil, entre uns altres.

També el SEPE va realitzar dues ponències, sobre el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, impartida per Patricia Rodríguez, coordinadora d'aquest pla nacional, i sobre els serveis que proporciona el SEPE, impartida per Ricardo Cuesta, director provincial de la Institució en Madrid .

Del perfil dels assistents en CANAL DE CONTINGUTS Digital 2022 destaca que el 53 per cent es dedica a les TIC o enginyeries, el 27 per cent a serveis comercials o d'atenció al client i el 13 per cent està realitzant pràctiques.

El total d'ofertes de treball va ser 2 de 061 . i la mitjana de candidats per empresa va ser 32 de .