GUARDÓ @ASLAN´2010 AL SEPE PER LA SEVA "PLATAFORMA DE SEGURETAT WEB REDTRABAJ@ I EL SEU IMPACTE EN L'ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA"

25 de març de 2010

Guardó @asLAN´2010

El Servei Públic d'Ocupació Estatal ha rebut el Guardó @asLAN´2010 al "Cas d'Èxit més valorat per la seva Innovació i Exemplaritat" en la categoria "Administració Central" per la implantació de la "Plataforma de Seguretat web redtrabaj@ i el seu impacte en l'Administració Electrònica".

La presentació de la "Plataforma de Seguretat web redtrabaj@ i el seu impacte en l'Administració Electrònica" implantada en el SEPE va ser a càrrec del seu Cap d'Àrea de Seguretat i Logística de la Sotsdirecció General de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, D. Eugenio García Gómez.

Redtrabaj@ és la web dinamitzadora del mercat laboral que aporta solucions a els qui cerquen treball i a els qui ho ofereixen, i fa possible la tramitació electrònica de les prestacions per desocupació. Amb redtrabaj@ el SEPE entra de ple en la i-Administració. La Plataforma de Seguretat per a la web redtrabaj@ dota a aquesta dels sistemes de seguretat més innovadors que permeten complir les normes d'Administració Electrònica, de manera que s'apropen els serveis oferts als ciutadans, evitant desplaçaments i temps morts d'espera, millorant la qualitat del servei rebut per la ciutadania.