PREMI TECNIMAP 2010 A LA WEB REDTRABAJ@ DEL SEPE

09 d'abril de 2010

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 

TECNIMAP és el principal encontre europeu que reuneix a representants de l'àmbit de les tecnologies de la informació i les telecomunicacions de les diferents Administracions Públiques, a les principals empreses del sector i a molt diversos experts relacionats amb aquest camp.

Es tracta d'un important espai d'intercanvi d'experiències, idees i projectes en matèria de tecnologies de la informació i serveis públics que compta amb una llarga trajectòria ascendent quant a participació i resultats des que celebrés la seva primera edició en 1989 a Madrid.

TECNIMAP 2010 ha estat organitzat de manera conjunta pel Ministeri de la Presidència, el Govern d'Aragó i l'Ajuntament de Saragossa. Durant tres dies, ha estat l'escenari de taules rodones, comunicacions i debats sobre temes d'interès en el marc de les noves tecnologies i l'administració electrònica.

En el marc de les Jornades, s'han concedit els IV Premis TECNIMAP als millors serveis d'Administració Electrònica en els seus tres àmbits: Administració General de l'Estat, Administració de les Comunitats Autònomes i Administracions Locals. No es premien plans, idees, promeses, sinó serveis electrònics en funcionament en la data de presentació de la candidatura la fi de la qual sigui facilitar les comunicacions dels ciutadans i les Administracions Públiques, fomentar l'accés als serveis públics i afavorir la inclusió social, portant a tots els segments de la població els avantatges dels mitjans electrònics.

El premi TECNIMAP 2010 Serveis de l'Administració Electrònica, en la categoria d'Administració General de l'Estat, va recaure a la nova web dels Serveis Públics d'Ocupació del Servei Públic d'Ocupació Estatal, redtrabaj@, ja que és una iniciativa que compleix amb el compromís del Govern d'innovar i modernitzar els Serveis Públics d'Ocupació a través d'un punt d'encontre directe, lliure, senzill i gratuït entre els qui ofereixen i cerquen treball. A més, permet per primera vegada a Espanya obtenir el reconeixement de les prestacions per desocupació a través d'Internet, i significa la concreció de l'aposta del Govern per la innovació.