EL PROGRAMA D'APRENENTATGE PERMANENT DE LA UNIÓ EUROPEA PREMIA EL SEPE COM A EXEMPLE DE BONES PRÀCTIQUES EN EL MARC DEL PROGRAMA VISITES D'ESTUDI DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

12 de desembre de 2012

Premi Programa d'Aprenentatge Permanent de la Unió Europea 2012

El premi va ser lliurat en el marc de la VI Conferència Nacional Temàtica i Fira de Valorització de l'OAPEE celebrada a Madrid el 12 de desembre.

S'hi van presentar algunes de les actuacions més interessants fetes per les associacions Comenius i Grundtvig entorn de l'ocupabilitat en el marc del Programa d'aprenentatge permanent.

A més, es van lliurar els reconeixements de qualitat del Programa d'aprenentatge permanent als centres o les institucions d'àmbit nacional que han destacat per la seva trajectòria, tant en la participació en el programa com en la qualitat dels projectes fets.

Les visites d'estudi premiades que organitza el Servei Públic d'Ocupació Estatal en el marc del programa transversal del Programa d'aprenentatge permanent de la Unió Europea tenen com a objectius específics la promoció de la cooperació europea i l'intercanvi d'informació i experiències entre especialistes educatius i de formació professional, en àrees d'interès comú per als països participants en aquest programa.