L'AEVAL CONCEDEIX EL SEGELL DE CRISTALL 2014 A L'ADREÇA PROVINCIAL DEL SEPE A BARCELONA

20 d'octubre de 2015

Premio AEVAL "Sello de Cristal 2014" a la Dirección Provincial del SEPE en Barcelona

L'Agència Estatal d'Avaluació de les Polítiques Públiques i la Qualitat dels Serveis (AEVAL) ha reconegut una vegada més l'atenció i dedicació que el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) presta als seus usuaris. En aquesta ocasió, premiant amb el seu Segell de Cristall 2014 a l'Adreça Provincial del SEPE a Barcelona.

Els premis atorgats per l'AEVAL reconeixen les pràctiques innovadores en la provisió de productes o serveis, així com en els sistemes de relació amb impacte extern en els ciutadans o usuaris. Aquests premis consten de les següents modalitats i categories:

  • Premi a l'Excel·lència en la Gestió Pública: Destinat a reconèixer als òrgans i organismes públics que s'hagin distingit per l'increment de la qualitat dels seus serveis, podent atorgar-se un esment especial a l'organització candidata que acrediti un esforç sostingut de millora, amb independència de la puntuació aconseguida.
  • Premi a la Innovació en la Gestió Pública: Destinat a reconèixer a les organitzacions públiques que s'hagin distingit en els aspectes d'innovació, tant en el vessant extern com a interna. Aquesta modalitat es desdoblega en dues categories:
    • Premio Ciutadania: Destinat a reconèixer les pràctiques innovadores en la provisió de productes o serveis, així com en els sistemes de relació, amb impacte extern en els ciutadans o usuaris.
    • Premio Innovació en la Gestió: Destinat a iniciatives que redundin en una millora organitzativa o dels processos de gestió de les organitzacions públiques, que no necessàriament tinguin un reflex directe en els ciutadans o usuaris dels serveis però que inevitablement redundin en el seu benefici.

L'Adreça Provincial del SEPE a Barcelona va començar el camí del seu reconeixement extern amb la concessió, per part de l'AEVAL, de l'Accésit al Premio Ciutadania 2013 a les Bones Pràctiques en els Serveis Públics. En 2014, la mateixa Agència va certificar a aquesta Adreça Provincial del SEPE amb el Nivell d'Excel·lència 300-399.

El Segell de Cristall 2014 atorgat a l'Adreça Provincial del SEPE a Barcelona l'acredita com una de les deu millors unitats de l'Administració General de l'Estat durant aquest any.