LA FUNDACIÓ FUNDETEC PREMIA AL SEPE PEL PORTAL EMPRA'T

05 de març de 2015

Premi FUNDETEC 2014

El de 5 març de 2015 va tenir lloc l'entrega dels premis anuals de la Fundació per al Desenvolupament Infotecnológico d'empreses i Societat (FUNDETEC), consolidats com un referent en l'àmbit de la Societat de la Informació. Els premis reconeixen la labor d'entitats que impulsen l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) entre ciutadans i empreses, la competitivitat de pimes i autònoms i la millora dels serveis de la ciutat intel·ligent.

En aquesta desena edició, el premi ‘Millor Projecte d'entitat pública per a la Ciutadania 2014' ha correspost al Servei d'Ocupació Pública Estatal (SEPE) pel Portal Empra't, engegat al juliol d'i 2014 que el seu objectiu és reunir en un únic lloc web totes les ofertes d'ocupació pública de l'Estat i les Comunitats Autònomes, així com de les entitats privades d'intermediació laboral que desitgin adherir-se al projecte, amb la finalitat de facilitar la cerca d'ocupació als demandants i millorar la seva experiència digital. Per la seva banda, els oferents poden accedir a una àmplia borsa de candidats per poder seleccionar al més adequat per al lloc que desitgen cobrir.

La cerimònia d'entrega de premis, presentada per la periodista Lourdes Maldonado, va tenir lloc en el Museu del Vestit de Madrid, en un acte que va comptar amb la presència de prop de 200 persones, entre elles representants de l'Administració Central, Autonòmica i Local, així com directius d'empreses, fundacions i associacions de primer nivell.

Durant el seu discurs, el director general de Fundetec, Alfonso Arbaiza, va voler fer un homenatge a “totes aquelles persones que, al llarg d'aquests 10 anys, han contribuït amb el seu temps i el seu esforç a  aconseguir l'espectacular avanç que ha experimentat la Societat de la Informació al nostre país en aquesta dècada".

El jurat encarregat de triar els projectes guanyadors, entre un total de 91 candidatures, va estar presidit per Víctor Calvo-Sotelo, president de Fundetec i Secretari d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació.