IDC I IDG PREMIEN AL SEPE COM A ENTITAT PÚBLICA MÉS INNOVADORA

29 de setembre de 2015

Premio "Entitat Pública més innovadora" 2015

El de 29 setembre de 2015 va tenir lloc, a l'Hotel Palace de Madrid, la celebració del Congrés CIO Directions 2015 - El nou rol del CIO i l'organització de TU, organitzat per International Data Corporation (IDC) i International Data Group (IDG).

L'esdeveniment, en el qual va participar un selecte grup de professionals directius, va comptar amb la intervenció especial d'Alberto Ruiz Gallardón (President de la Comunitat de Madrid 1995-2003, Alcalde de Madrid 2003-2011 i Ministre de Justícia 2011-2014). A la finalització del congrés es va fer entrega de quatre premis a les entitats més innovadores.

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) va rebre el Premi a l'Entitat Pública més innovadora per la seva alta implicació en projectes d'eficiència en l'Administració Pública, millorant els seus processos, estalviant costos i augmentant la productivitat dels serveis i procediments de les Administracions Públiques.

El SEPE va estar representat per Santiago Graña Domínguez, Sotsdirector General de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, qui va rebre el premi de mans de María José Marzal, Directora de Computerworld Espanya.