L'INAP ATORGA AL SEPE EL PREMI A LA QUALITAT EN LA FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

14 de julio de 2016

Premi "Qualitat en la formació per a l'ocupació de les administracions públiques" 2015

Per la resolució de 13 d'octubre de 2015, l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP) va convocar la cinquena edició dels Premis a la qualitat en la formació per a l'ocupació de les administracions públiques en les seves tres modalitats:

  • Millors actuacions en la gestió de la formació per a l'ocupació de les administracions públiques
  • Millor material didàctic en la formació per a l'ocupació de les administracions públiques
  • Innovació didàctica en la formació per a l'ocupació de les administracions públiques

Els premis van ser concedits mitjançant la resolució de 22 de desembre de 2015 de l'INAP. El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) va ser premiat en la modalitat Millors actuacions en la gestió de la formació per a l'ocupació de les administracions públiques per les actuacions de gestió referents als itineraris formatius del SEPE.

Els itineraris formatius són l'eix principal del nou model formatiu en què s'aposta decididament per la innovació en els mètodes d'impartició de l'acció formativa i es potencia la formació en línia i el blended learning com a instruments eficaços per a l'activitat formativa, per a la qual cosa s'utilitza la plataforma de formació en línia Moodle, cedida gratuïtament per l'INAP mitjançant un conveni de col·laboració.

Els itineraris formatius permeten ordenar les accions formatives aïllades en trajectòries coherents de formació, proporcionen al personal les competències i els coneixements necessaris per ocupar el lloc de treball actual i faciliten el desenvolupament de la carrera professional perquè capaciten per als llocs que es puguin ocupar eventualment en el futur.

L'acte de lliurament de premis va tenir lloc el 14 de juliol de 2016 a l'Aula Magna de l'INAP. A l'acte, el SEPE va estar representat per Enrique Sánchez-Izquierdo Nieto, subdirector general de Recursos i Organització.