GUÍA INDUSTRIAS ALIMENTARIAS

Industrias alimentarias

Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Operacións auxiliares de elaboración na industria alimentaria INAD0108 2458
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Quesería INAE0109 1893
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Elaboración de Viños e Licores INAH0109 1894
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Enotecnia INAH0209 1137
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Enotecnia INAH0209 1137
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Industrias cárnicasa INAI0109 3279
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Industrias cárnicasa INAI0109 3279
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Obtención de aceites de oliva INAK0109 1771
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Obtención de aceites de oliva INAK0109 1771
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Operacións auxiliares de mantemento e transporte interno na industria alimentaria INAQ0108 2477
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Operacións auxiliares de mantemento e transporte interno na industria alimentaria INAQ0108 2477
Guía de aprendizaxe e Avaliación do certificado de profesionalidade de Operacións auxiliares de mantemento e transporte interno na industria alimentaria INAQ0108 2477