Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

JO Barcelona 2021

El Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) ha participat en JO Barcelona ´ 21 en la seua IX Edició els dies 15 , 16 i 17 de juny de 2021 . El SEPE ha aprofundit en el Pla Europeu de Recuperació amb un seminari impartit pel Director General del SEPE. A més, ha oferit informació sobre el propi Servici Públic d'Ocupació Estatal, cursos gratuïts per a l'ocupabilitat, la XARXA EURES i la mobilitat europea, el Pla de Garantia juvenil, o quins són les professions més demandades impartides pel SEPE (Servici Públic d'ocupació estatal).

EL SEPE ha participat amb sis webinars en JO Barcelona ´ 21 , un congrés digital sobre l'ocupació que en la seua IX Edició va atraure a més d'empreses 80 i institucions públiques. El SEPE ha abordat temes com El Pla de Recuperació, el mercat de treball i com accedir a les seues oportunitats o la mobilitat europea gràcies a la XARXA EURES. Els webinars que ha impartit el SEPE han sigut els següents:

  • Cursos gratuïts per a començar a treballar
  • Els jóvens i el Pla Europeu de Recuperació
  • Què és el SEPE
  • ¿Quins treballs hi ha per a mi? Big Data al servici de l'orientació laboral
  • L'ocupació i la Garantia Juvenil
  • XARXA EURES: Mobilitat Laboral a Europa

Més de 1 200 . participants han assistit als seminaris del SEPE i més de   440 candidats han participat en els encontres impartits pel SEPE.

JO Barcelona , referent en l'ocupació i la formació

Durant tres dies, més de 100 conferenciants, directors de Recursos Humans, membres dels equips de gestió de talent, CEOS i experts en el sector, han emès en directe i en format digital un extens programa amb 81 activitats amb la finalitat de presentar les vacants i oportunitats de desenvolupament que oferixen.

Les oportunitats professionals que s'han oferit són molt diverses tant per a estudiants de cursos com para recentment graduats i per a titulats amb o sense experiència.