Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Fira Tàndem d'Ocupació i Empresa de Segovia

El Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) ha patrocinat la VI Fira d'Ocupació i Empreses d'i Segovia Província Tàndem, mitjançant un acord de patrocini amb el Raïm. El SEPE també ha participat en la fira amb xarrades informatives sobre el Portal Empra't i els programes destinats a jóvens dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Durant la VI Fira d'Ocupació i Empreses Tàndem, el SEPE ha impartit una ponència sobre Portal d'ocupació Empra't i els programes destinats a jóvens, dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència.

La subdelegada del Govern, Lliri Martín, ha acudit a la fira i ha destacat del Portal Empra't que “es tracta d'un fòrum molt interessant, pel qual ja han passat unes 700 . 000 persones autònoms, empreses. A més, servix per a relacionar l'oferta de treball amb la demanda”.

A més, el SEPE ha exposat els Informes del Mercat Laboral en Segovia , que elabora i publica l'Observatori d'Ocupacions.

Per les funcions que el SEPE té encomanades en la seua carta de servicis, és important la seua participació en esta fira perquè, juntament amb la resta d'institucions, la universitat i les organitzacions empresarials, es puguen millorar les xifres d'ocupabilitat, la formació, la reinserció laboral, així com afavorir l'emprenedoria, amb la finalitat de disminuir les xifres de la parada i fomentar l'activitat econòmica en la província.