GUARDÓ @ASLAN´ 2010 AL SEPE PER LA SEUA "PLATAFORMA DE SEGURETAT WEB REDTRABAJ@ I EL SEU IMPACTE EN L'ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA"

25 de març de 2010

Guardó @asLAN´ 2010

El Servici Públic d'Ocupació Estatal ha rebut el Guardó @asLAN´ 2010 al "Cas d'Èxit més valorat per la seua Innovació i Exemplaritat" en la categoria "Administració Central" per la implantació de la "Plataforma de Seguretat web redtrabaj@ i el seu impacte en l'Administració Electrònica".

La presentació de la "Plataforma de Seguretat web redtrabaj@ i el seu impacte en l'Administració Electrònica" implantada en el SEPE va ser a càrrec del seu Cap d'Àrea de Seguretat i Logística de la Subdirecció General de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, D. Eugenio García Gómez.

Redtrabaj@ és la web dinamitzadora del mercat laboral que aporta solucions a els qui busquen treball i a els qui ho oferixen, i fa possible la tramitació electrònica de les prestacions per desocupació. Amb redtrabaj@ el SEPE entra de ple en la i-Administració. La Plataforma de Seguretat per a la web redtrabaj@ dota a esta dels sistemes de seguretat més innovadors que permeten complir les normes d'Administració Electrònica, de manera que s'acosten els servicis oferits als ciutadans, evitant desplaçaments i temps morts d'espera, millorant la qualitat del servici rebut per la ciutadania.

Este guardó, que s'emmarca dins de la Convocatòria de Casos d'Èxit en Administracions i Organismes Públics, va ser entregat oficialment el 25 dia de març durant la Fira SITI/asLAN 39 ; 2010 , en IFEMA Fira de Madrid .