PREMI TECNIMAP 2010 A LA WEB REDTRABAJ@ DEL SEPE

09 d'abril de 2010

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 

TECNIMAP és el principal encontre europeu que reunix a representants de l'àmbit de les tecnologies de la informació i les telecomunicacions de les diferents Administracions Públiques, a les principals empreses del sector i a molt diversos experts relacionats amb este camp.

Es tracta d'un important espai d'intercanvi d'experiències, idees i projectes en matèria de tecnologies de la informació i servicis públics que compta amb una llarga trajectòria ascendent quant a participació i resultats des que celebrara la seua primera edició en 1989 Madrid en .

TECNIMAP 2010 ha sigut organitzat de manera conjunta pel Ministeri de la Presidència, el Govern d'Aragó i l'Ajuntament de Zaragoza . Durant tres dies, ha sigut l'escenari de taules redones, comunicacions i debats sobre temes d'interés en el marc de les noves tecnologies i l'administració electrònica.

En el marc de les Jornades, s'han concedit els IV Premis TECNIMAP als millors servicis d'Administració Electrònica en els seus tres àmbits: Administració General de l'Estat, Administració de les Comunitats Autònomes i Administracions Locals. No es premien plans, idees, promeses, sinó servicis electrònics en funcionament en la data de presentació de la candidatura la fi de la qual siga facilitar les comunicacions dels ciutadans i les Administracions Públiques, fomentar l'accés als servicis públics i afavorir la inclusió social, portant a tots els segments de la població els avantatges dels mitjans electrònics.

El premi TECNIMAP 2010 Servicis de l'Administració Electrònica, en la categoria d'Administració General de l'Estat, va recaure en la nova web dels Servicis Públics d'Ocupació del Servici Públic d'Ocupació Estatal, redtrabaj@, ja que és una iniciativa que complix amb el compromís del Govern d'innovar i modernitzar els Servicis Públics d'Ocupació a través d'un punt d'encontre directe, lliure, senzill i gratuït entre els qui oferixen i busquen treball. A més, permet per primera vegada a Espanya obtindre el reconeixement de les prestacions per desocupació a través d'Internet, i significa la concreció de l'aposta del Govern per la innovació.

La cerimònia d'entrega dels premis ha tingut lloc durant la clausura de TECNIMAP 2010 . Sra. Console Rumí Ibáñez, Secretària d'Estat per a la Funció Pública, ha sigut l'encarregada d'entregar el premi al Director General del Servici Públic d'Ocupació Estatal, D. Francisco Javier Orduña Bolea.