LA FUNDACIÓ FUNDETEC PREMIA AL SEPE PEL PORTAL EMPRA'T

05 de març de 2015

Premi FUNDETEC 2014

El de 5 març de 2015 va tindre lloc l'entrega dels premis anuals de la Fundació per al Desenvolupament Infotecnológico d'empreses i Societat (FUNDETEC), consolidats com un referent en l'àmbit de la Societat de la Informació. Els premis reconeixen la labor d'entitats que impulsen l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) entre ciutadans i empreses, la competitivitat de pimes i autònoms i la millora dels servicis de la ciutat intel·ligent.

En esta desena edició, el premi ‘Millor Projecte d'entitat pública per a la Ciutadania 2014 ' ha correspost al Servici d'Ocupació Pública Estatal (SEPE) pel Portal Empra't, posat en marxa al juliol d'i 2014 que el seu objectiu és reunir en un únic lloc web totes les ofertes d'ocupació pública de l'Estat i les Comunitats Autònomes, així com de les entitats privades d'intermediació laboral que desitgen adherir-se al projecte, amb la finalitat de facilitar la cerca d'ocupació als demandants i millorar la seua experiència digital. Per la seua part, els oferents poden accedir a una àmplia borsa de candidats per a poder seleccionar al més adequat per al lloc que desitgen cobrir.

La cerimònia d'entrega de premis, presentada per la periodista Lourdes Maldonado, va tindre lloc en el Museu del Trage Madrid de , en un acte que va comptar amb la presència de prop de 200 persones, entre elles representants de l'Administració Central, Autonòmica i Local, així com directius d'empreses, fundacions i associacions de primer nivell.

Durant el seu discurs, el director general de Fundetec, Alfonso Arbaiza, va voler fer un homenatge a “totes aquelles persones que, al llarg d'estos 10 anys, han contribuït amb el seu temps i el seu esforç a  aconseguir l'espectacular avanç que ha experimentat la Societat de la Informació en el nostre país en esta dècada".

El jurat encarregat de triar els projectes guanyadors, entre un total de 91 candidatures, va estar presidit per Víctor Calvo-Sotelo, president de Fundetec i Secretari d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació.

Els quatre guanyadors van rebre com a premi el trofeu ‘Jugue en la Xarxa', un mosaic de vidre esmaltat sobre fusta, exemplar exclusiu creat per l'artista José Luis Berrocal. L'obra està inspirada en un joc de parxís que el seu objectiu és aconseguir l'arrova central, que representa la Societat de la Informació.