IDC I IDG PREMIEN AL SEPE COM A ENTITAT PÚBLICA MÉS INNOVADORA

29 de setembre de 2015

Premie "Entitat Pública més innovadora" 2015

El de 29 setembre de 2015 va tindre lloc, en l'Hotel Palace de Madrid , la celebració del Congrés CIO Directions 2015 - El nou rol del CIO i l'organització de TU, organitzat per International Data Corporation (IDC) i International Data Group (IDG).

L'esdeveniment, en el qual va participar un selecte grup de professionals directius, va comptar amb la intervenció especial d'Alberto Ruiz Gallardón (President de la Comunidad de Madrid 1995 2003 - , Alcalde de Madrid 2003 2011 - i Ministre de Justícia 2011 - 2014 ). A la finalització del congrés es va fer entrega de quatre premis a les entitats més innovadores.

El Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) va rebre el Premi a l'Entitat Pública més innovadora per la seua alta implicació en projectes d'eficiència en l'Administració Pública, millorant els seus processos, estalviant costos i augmentant la productivitat dels servicis i procediments de les Administracions Públiques.

El SEPE va estar representat per Santiago Graña Domínguez, Subdirector General de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, qui va rebre el premi de mans de María José Marzal, Directora de Computerworld Espanya.

Els altres tres premis van ser atorgats a tres entitats privades: IDC Salut com a entitat més innovadora en el sector sanitari, SEUR com a entitat més innovadora en el sector industrial i Gneis-Bankinter com a entitat més innovadora en el sector financer.