L'INAP ATORGA AL SEPE EL PREMI A LA QUALITAT EN LA FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

14 de juliol de 2016

Premie "Qualitat en la Formació per a l'Ocupació de les Administracions Públiques" 2015

Per Resolució de 13 de octubre de 2015 , l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP) va convocar la cinquena edició dels Premis a la Qualitat en la Formació per a l'Ocupació de les Administracions Públiques en les seues tres modalitats:

  • Millors actuacions en la gestió de la Formació per a l'Ocupació de les Administracions Públiques
  • Millor material didàctic en la Formació per a l'Ocupació de les Administracions Públiques
  • Innovació didàctica en la Formació per a l'Ocupació de les Administracions Públiques

Els premis van ser concedits mitjançant Resolució de 22 de desembre de 2015 de l'INAP. El Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) va ser premiat en la modalitat Millors actuacions en la gestió de la Formació per a l'Ocupació de les Administracions Públiques per les actuacions de gestió referents als Itineraris Formatius del SEPE.

Els Itineraris Formatius són l'eix principal del nou model formatiu en el qual s'aposta decididament per la innovació en els mètodes d'impartició de l'acció formativa potenciant la formació online i blending learning com a instruments eficaços per a l'activitat formativa, per a açò s'utilitza la plataforma de formació online Moodle, cedida gratuïtament per l'INAP mitjançant un conveni de col·laboració.

Els Itineraris Formatius permeten ordenar les accions formatives aïllades en trajectòries coherents de formació, proporcionen al personal les competències i coneixements necessaris per a l'acompliment del lloc de treball actual i faciliten el desenvolupament de la carrera professional en capacitar per als llocs que eventualment puguen ocupar-se en el futur.

L'acte d'entrega de premis va tindre lloc el de 14 juliol d'en 2016 l'Aula Magna de l'INAP. En l'acte, el SEPE va estar representat per Enrique Sánchez-Esquerre Nieto, Subdirector General de Recursos i Organització.