LA DIRECCIÓ PROVINCIAL DEL SEPE DE ZARAGOZA VA REBRE EL PREMI AEAL 2019

23 de maig de 2019

El Premi AEAL ho va rebre el director provicial del SEPE de  Zaragoza , Fernando de Miguel, de la mà del President de l'AEAL, Miguel Poveda.
El Premi AEAL ho va rebre el director provicial del SEPE de Zaragoza , Fernando de Miguel, de la mà del President de l'AEAL, Miguel Poveda.

El 23 dijous de maig, es va celebrar una nova Edició dels Premis Francisco Miguel Rojo Romón en Zaragoza , promoguts per l'Associació Empresarial d'Assessors Laborals (AEAL).

L'AEAL és una entitat associativa de caràcter empresarial sense ànim de lucre, integrada per professionals titulats en Graduat Social, Diplomats en Relacions Laborals en l'àmbit de la Comunitat Autònoma d'Aragó. Facilita i promou la realització de jornades i taules de treball amb l'Administració i altres entitats per a analitzar, interpretar, proposar o debatre la Legislació i temes d'actualitat en l'àmbit laboral.

En esta línia l'AEAL, atorga anualment el citat premi per a reconéixer els mèrits i la labor desenvolupada en l'àmbit soci-laboral. Així, en la modalitat institucional el guardó va ser concedit a la Direcció Provincial del SEPE de Zaragoza per la labor dels seus treballadors en esta província. Ho va arreplegar el Director Provincial de Zaragoza , Fernando de Miguel de la mà del President de l'AEAL, Miguel Poveda.