Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

Imatge lectura fàcil Lectura fàcil

En el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, en la política palanca VIII. “Nova economia de les cures i polítiques d'ocupació”, s'enquadra el Component 23 “Noves polítiques públiques per a un mercat de treball dinàmic, resiliente i inclusiu”, liderat pel Ministeri de Treball i Economia Social, i en les iniciatives de la qual tractoras prioritàries de reforma estructural participa el Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Impuls de les Polítiques Actives d'Ocupació

Un dels objectius d'aquest Component és reformar i impulsar les polítiques actives d'ocupació, millorant la cohesió del Sistema Nacional d'Ocupació (SNE), amb un enfocament centrat en les persones i en les empreses, orientant-les cap a resultats avaluables, coherents amb la innovació, la sostenibilitat i les transformacions productives, recolzades en la millora de les capacitats i en la transformació digital dels serveis públics d'ocupació.

No hay texto alternativo disponible para la imagen

Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

Informació oficialsobre l'estratègia espanyola per canalitzar els fons destinats per Europa a reparar els danys provocats per la crisi del COVID- 19 i, a través de reformes i inversions, construir un futur més sostenible.

Més informació
No hay texto alternativo disponible para la imagen

Pla de mesurades antifrau

Pla de Mesurades Antifrau del Servei Públic d'Ocupació Estatal en el marc dels Components 23 , 19 i 11 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Més informació
No hay texto alternativo disponible para la imagen

Obligacions de comunicació, publicitat i difusió

Els beneficiaris i les entitats decisoras i executores dels fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència han d'assumir la responsabilitat de publicitar, comunicar i difondre els projectes cofinançats.

Més informació

Notícies sobre el Pla de Transformació, Recuperació i Resiliència