Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Els perfils de l'oferta d'ocupació

L'Observatori de les Ocupacions del SEPE, estudia els perfils professionals de l'oferta d'ocupació a partir de les activitats econòmiques i ocupacions amb millor comportament en l'ocupació i amb millors perspectives del mercat de treball. 

El treball es realitza mitjançant el seguiment i anàlisi d'una mostra significativa d'ofertes de treball publicades en portals d'ocupació, tant les ofertes procedents de la pròpia empresa com les ofertes publicades per diferents mediadors: serveis públics d'ocupació, empreses de treball temporal, agències de col·locació, llocs web especialitzats en ocupació, etc. 

Objectius: 

  • Oferir una caracterització dels llocs de treball i de les condicions laborals dels mateixos que aportin als usuaris la informació per contrastar-la amb el seu propi perfil. 
  • Donar a conèixer noves competències laborals que requereixen nous continguts formatius necessaris per accedir o mantenir-se al canviant mercat de treball.
  •  Posar a la disposició d'orientadors i agents d'ocupació eines per a l'orientació, la intermediació i la formació per a l'ocupació.
  •  Facilitar als agents socials, públics o privats, suports en la presa de decisions en matèria d'ocupació, orientació, intermediació, formació, etc.

 Quina informació conté el perfil? 
La caracterització del perfil professional requerit en les ofertes d'ocupació, les condicions laborals ofertes, tipologia de contracte, jornada, etc. i el perfil del candidat que necessiten: compentencias tècnic-professionals, competències transversals, competències personals.i formació relacionada amb el perfil.
Quins perfils professionals pots trobar? 
Els perfils s'organitzen en 9 grans grups professionals, per consultar els perfils estudiats, cal desplegar cada grup professional o amb l'ajuda de el CERCADORpots trobar els perfils. Escriu la paraula, competeixi o truncada, o les paraules de la professió que vulguis cercar, si ho hem estudiat apareixerà el perfil professional.

Resum i llistat de perfils

¿De qué perfil quieres información?

Perfils professionals disponibles

Es mostren tots els perfils professionals estudiats en les diverses edicions publicades i les competències requerides per les empreses per cobrir els seus llocs de treball. Donat el volum dels mateixos s'agrupen en grans grups professionals.