Seu electrónica

Funcionaris interins històric

Ací pots consultar tot el relatiu al procés de selecció per a funcionaris interins per al SEPE l'any 2018 , 2019 i 2020 .

Convocatòria

  • Resolució de la Secretaria d'Estat de Funció Pública per la qual es deixa sense efecte la Resolució de 6 de juny de 2017 , per la qual s'autoritza el Servici Públic d'Ocupació Estatal a realitzar el procediment de gestió i aprovació de Llistes de Candidats dels cossos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat i General Auxiliar de l'Administració de l'Estat per a ser nomenats funcionaris/as interins/as, la selecció del qual s'encomana al propi Servici Públic d'Ocupació Estatal.
  • Resolució d'11 de maig de 2018 de la Secretària d'Estat de Funció Pública, per la qual s'autoritza al SEPE a realitzar el procediment de gestió i aprovació de llistes de candidats per al nomenament de funcionaris interins. La sol·licitud (Annex II) haurà de dirigir-se a la Direcció Provincial del SEPE corresponent a l'àmbit geogràfic sol·licitat en aquest Annex. 
  • Resolució de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, per la qual es modifica la Resolució de 11 de maig de 2018, per la qual s'autoritza al Servici Públic d'Ocupació Estatal a realitzar el procediment de gestió i aprovació de les Llistes de Candidats dels cossos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat, General Administratiu i General Auxiliar de l'Administració de l'Estat per a ser nomenats funcionaris/as interins/as.

2021

22/04/2021 Resolució de 21 de abril de 2021 , per la qual s'aprova valoració provisional de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos General Administratiu de l'Administració de l'Estat en el SEPE en la província de Girona.

S'obri termini de tres dies hàbils, a partir del següent al de la seua publicació, per a presentar al·legacions mitjançant correu electrònic dirigit a la Direcció Provincial (dp 17 personal@sepe.es).

07/02/2021 - Resolució de 5 de febrer de 2021 , per la qual s'aprova valoració provisional de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en el SEPE en la província de Huesca .

S'obri termini de tres dies hàbils, a partir del següent al de la seua publicació, per a presentar al·legacions mitjançant correu electrònic dirigit a la Direcció Provincial (dp 22 personal@sepe.es).

2020

16/11/2020 - Resolució de 16 de novembre de 2020 , per la qual s'aprova valoració provisional de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos General Administratiu de l'Administració de l'Estat en el SEPE en la província de Girona.

S'obri termini de tres dies hàbils, a partir del següent al de la seua publicació, per a presentar al·legacions mitjançant correu electrònic dirigit a la Direcció Provincial (dp 17 personal@sepe.es).

16/11/2020 - Resolució de 13 de novembre de 2020 , per la qual s'aprova valoració provisional de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat en el SEPE en la província de Girona.

S'obri termini de tres dies hàbils, a partir del següent al de la seua publicació, per a presentar al·legacions mitjançant correu electrònic dirigit a la Direcció Provincial (dp 17 personal@sepe.es).

  5 / 11 / 2020 - Resolució de 4 de novembre de 2020 , per la qual s'aprova valoració provisional de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en el SEPE en la província de Navarra .

S'obri termini de tres dies hàbils, a partir del següent al de la seua publicació, per a presentar al·legacions mitjançant correu electrònic dirigit a la Direcció Provincial (dp 31 personal@sepe.es).

29/10/2020 - Resolució de 28 de octubre de 2020 , per la qual s'aprova valoració provisional de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en el SEPE en la província de Barcelona .

S'obri termini de tres dies hàbils, a partir del següent al de la seua publicació, per a presentar al·legacions mitjançant correu electrònic dirigit a la Direcció Provincial (dp 08 personal@sepe.es).

5 / 05 / 2020 - Resolució de 4 de maig de 2020 , per la qual s'aprova valoració provisional de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en el SEPE en la província de Girona.

S'obri termini de tres dies hàbils, a partir del següent al de la seua publicació, per a presentar al·legacions mitjançant correu electrònic dirigit a la Direcció Provincial (dp 17 oferta@sepe.es).

2019

12/06/2019 : Resolució del de 11 juny de 2019 per la qual es modifiquen Relacions provisionals d'aspirants admesos i exclosos de la llista de candidats en el Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat, General Administratiu i en el Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat.

12/06/2019 : Resolució de 11 de juny de 2019 , per la qual es modifiquen les relacions amb les valoracions provisionals dels candidats en la província de León.

2018

Publicades el 03/07/2018 dia les resolucions definitives d'aspirants admesos/exclosos per al nomenament de funcionaris interins en el SEPE i Resolució del Tribunal amb puntuació mínima per a superar el procés de valoració.

  • Resolució de 27 de juny de 2018, per la qual es determina la puntuació mínima per a superar el procés (Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat, Cos General Administratiu de l'Administració de l'Estat i Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat).

En este enllaç trobaràs totes les Resolucions amb les Valoracions Provisionals de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE.

2021

29/04/2021 - Resolució de 29 de abril de 2021 , per la qual s'aprova valoració definitiva de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat i del Cos General Administratiu de l'Administració de l'Estat en el SEPE en la província de Girona.

25/02/2021 -  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Sevilla  de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

12/02/2021 - Resolució de per la qual s'aprova valoració definitiva de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en el SEPE en la província de Huesca .

20/01/2021 - Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Barcelona  de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

2020

11/12/2020  - Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de Màlaga de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

01/12/2020 -  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Alicante de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

26/11/2020 -  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Cuenca  de les llistes de candidats/as per al  nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

23/11/2020 Resolucions de  20 de novembre de 2020 , per la qual s'aprova valoració definitiva de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat i del Cos General Administratiu de l'Administració de l'Estat en el SEPE en la província de Girona.

17/11/2020 -  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Toledo  de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

12/11/2020 - Resolució de  12 de novembre de 2020 , per la qual s'aprova valoració definitiva de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en el SEPE en la província de Navarra .

10/11/2020 .- Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Barcelona  de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

05/11/2020 Resolució de 5 de novembre de 2020 , per la qual s'aprova valoració definitiva de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en el SEPE en la província de Barcelona .

08/09/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Zamora de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

08/09/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Zaragoza de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

07/09/2020 .- Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Barcelona de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

20/08/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Guadalajara de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

29/07/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Lugo de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

14/07/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Madrid  de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

03/07/2020 .- Resolució del Tribunal per la qual s'admeten els canvis a la província de  Madrid de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

09/06/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de Cadis de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

28/05/2020 -  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província d'Illes Balears de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

26/05/2020 Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província d'Illes Balears de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE.

12/05/2020 - Resolució de 11 de maig de 2020 , per la qual s'aprova valoració definitiva de mèrits dels candidats/as preseleccionats mitjançant Oferta per al nomenament de funcionaris/as interins/as del Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en el SEPE en la província de Girona.

30/04/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província d'Illes Balears de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE.

21/04/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província d'Almeria  de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

21/04/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de la Corunya de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

21/04/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Valencia  de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

14/02/2020 .-  Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província d'Illes Balears (Eivissa i Formentera ) de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

2019

20/12/2019 Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de Girona de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

20/12/2019 Resolució de 19 de desembre de 2019 , per la qual es modifica el llistat definitiu de candidats/as admesos/as en el Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat, en Zaragoza , en la qual apareixen encriptats les dades personals dels aspirants.

08/11/2019 Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Madrid de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

08/11/2019 Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Alicante de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

07/10/2019 Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de Cadis de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

10/09/2019 Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  La Rioja  de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

02/08/2019 : Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província d'Astúries de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE.

18/07/2019 : Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Cuenca de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

20/06/2019 : Resolució del Tribunal per la qual s'admet el canvi a la província de  Huesca de les llistes de candidats/as per al nomenament de funcionaris/as interins/as del SEPE. 

12/06/2019 : Resolució del de 11 juny de 2019 per la qual es modifiquen Relacions definitives d'aspirants admesos i exclosos de la llista de candidats en el Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat, General Administratiu i en el Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat.

12/06/2019 : Resolució de 11 de juny de 2019 , per la qual es modifiquen les relacions amb les valoracions definitives dels candidats en la província de León.

7 / 06 / 2019 : Resolució de 6 de juny de 2019, per la qual es modifiquen els llistats de valoració definitiva de mèrits dels aspirants en el Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat, General Administratiu i en el Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat a Madrid.

2018

16/07/2018 : Resolucions Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en les províncies de Bizkaia, Ceuta, Soria i Tarragona .

17/07/2018 : Resolucions Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en les províncies de Barcelona Cuenca , , Girona, La Rioja , Navarra , Salamanca i Teruel .

17/07/2018 . Resolucions Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en les províncies d'Àlaba , Almeria, Àvila, Guadalajara , Huesca , Lleida, Orense, Palencia, i Toledo .

18/07/2018 : Resolucions Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en les províncies de Albacete Burgos , , Castelló, Guipúscoa, Granada , Huelva , León, Sta. Cruz de Tenerife i Segovia .

19/07/2018 : Resolucions Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en les províncies de Badajoz , Càceres, Illes Balears, Las Palmas , Lugo , Melilla, Murcia , Zamora i Zaragoza .

20/07/2018 : Resolució Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en les províncies de la Corunya, Alicante , Cantabria , Ciudad Real , Còrdova, Jaén, Pontevedra i Valencia .

20/07/2018 : Resolució Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Madrid .

20/07/2018 : Resolucions Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en les províncies de Màlaga i Sevilla .

20/07/2018 : Resolució de 20 de juliol de 2018 , per la qual s'esmena l'error detectat en la relació de valoració definitiva de mèrits dels aspirants en el Cos General Administratiu i en el Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat a la Corunya.

24/07/2018 : Resolució Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Cadis.

24/07/2018 : Resolucions de 23 de juliol de 2018 , per les quals s'esmenen els errors detectats en la relació de valoració definitiva de mèrits dels aspirants en el Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat a Almeria i Jaén.

24/07/2018 : Resolució Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Valladolid .

25/07/2018 : Resolució Valoració definitiva de candidats/as per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província d'Astúries .

25/07/2018 : Resolució de 24 de juliol de 2018 , per la qual s'esmena l'error detectat en la relació de valoració definitiva de mèrits dels aspirants en el Cos General Administratiu de l'Administració de l'Estat en Illes Balears.

25/07/2018 : Resolució de 25 de juliol de 2018 , per la qual s'esmena l'error detectat en la relació de valoració provisional de mèrits dels aspirants en el Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en Alacant.

03/09/2018 : Resolució de 30 de agost de 2018, per la qual s'esmena l'error detectat en la relació de valoració definitiva de mèrits dels aspirants en el Cos General Administratiu i en el Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat a Girona.

29/10/2018 : Resolució de 26 d'octubre de 2018, per la qual s'esmena la valoració definitiva de mèrits dels aspirants en el Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat a Castelló per execució de resolució de recurs d'alçada.

20/11/2018 : Resolució de 16 de novembre de 2018, per la qual s'esmena la valoració definitiva de mèrits dels aspirants en el Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat en Almería per resolució d'execució de recurs d'alçada.

15 / 03 / 2019 : Resolucions de 11 de març de 2019 , per la qual es modifiquen els llistats de valoració definitiva de mèrits dels aspirants en el Cos de Gestió de l'Administració Civil de l'Estat, General Administratiu i en el Cos General Auxiliar de l'Administració de l'Estat Albacete en , Astúries, Càceres, Còrdova, Màlaga, Sevilla , Valencia i Valladolid .

Convocatòria

2019

23/05/2019 : Resolució Provisional de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en els SS.CC. i en la província de Melilla. S'obri termini de 3 dies hàbils,  a partir del següent a la seua publicació, per a presentar al·legacions.

17/05/2019 : Resolució Provisional de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Ceuta. S'obri termini de 3 dies hàbils, a partir del següent a la seua publicació, per a presentar al·legacions.

2018

20/09/2018 : Resolució Provisional de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Melilla. S'obri termini de 3 dies hàbils, a partir del següent a la seua publicació, per a presentar al·legacions.

05/10/2018 : Resolució Provisional de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Navarra . S'obri termini de 3 dies hàbils,  a partir del següent a la seua publicació, per a presentar al·legacions.

05/10/2018 : Resolució Provisional de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Lleida. S'obri termini de 3 dies hàbils,  a partir del següent a la seua publicació, per a presentar al·legacions.

10/10/2018 : Resolució Provisional de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en els Servicis Centrals del SEPE. S'obri termini de 3 dies hàbils,  a partir del següent a la seua publicació, per a presentar al·legacions.

24/10/2018 : Resolució Provisional de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Las Palmas . S'obri termini de 3 dies hàbils,  a partir del següent a la seua publicació, per a presentar al·legacions.

2019

6 / 06 / 2019 : Resolució Definitiva de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE,  Direcció Provincial de Melilla.

31/05/2019 : Resolució Definitiva de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en els SS.CC., del SEPE.

27/05/2019 : Resolució Definitiva de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Ceuta.

2018

02/10/2018 : Resolució Definitiva de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Melilla.

17/10/2018 : Resolució Definitiva de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Lleida.

17/10/2018 : Resolució Definitiva de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Navarra .

17/10/2018 : Resolució Definitiva de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en els Servicis Centrals del SEPE.

31/10/2018 :  Resolució Definitiva de candidats/as de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (Especialitat Empre), per al nomenament com a funcionaris/as interins/as en el SEPE en la província de Las Palmas .