Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Formació en l'empresa

La formació ajuda a les empreses a ser més competitives. Un treballador amb els coneixements i competències adequats és un treballador productiu. T'ajudem a formar a la teua plantilla, mitjançant la bonificació en les quotes que pagues a la Seguretat Social. Tu decidixes si organitzes directament la formació o si encomanes la seua organització a una entitat externa que t'ajude a programar-la.

A més, si permets al teu treballador formar-se per a obtindre un títol oficial en horari laboral, també podràs bonificar-te pel temps que s'absent mitjançant un permís individual de formació (PIF).

Més informació