Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Comunicació Institucional

Dins de l'apartat de Comunicació Institucional arrepleguem les notícies relacionades amb el SEPE i altres temes d'interés relacionats amb les funcions principals de l'Organisme. Podràs navegar per les últimes informacions publicades i, a través de l'històric, per totes les que es van publicar en mesos i anys anteriors.

El SEPE també participa en esdeveniments i fires relacionades amb l'ocupació i la formació per a l'ocupació, en l'apartat de la qual t'oferim més informació de tots ells.

En esta secció de Comunicació Institucional pots trobar els logotipsde el Servici Públic d'Ocupació Estatal, de el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i de la Xarxa COE en formats JPG, PNG i Vectorial (EPS) en diferents composicions.

Lespublicacions oficials del SEPE formen part del programa editorial aprovat pel Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat per al conjunt de l'Administració General de l'Estat. Per a la seua millor comprensió les hem dividit en publicacions sobre el SEPE, Prestacions, Ocupació, Formació i tot el relatiu a Mercat de Treball.

El SEPE també té presència activa en les principals xarxes socials per a acostar d'una forma més eficaç la informació als ciutadans sobre el SEPE i el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En esta secció podràs enllaçar amb totes elles.

Finalment, en l'apartat de Mitjans de comunicació s'enllaça al Gabinet de Comunicació del nostre Ministeri.

En esta secció trobaràs els següents apartats: