Seu electrónica

El SEPE en Xarxes Socials

El Servici Públic d'Ocupació Estatal SEPE també es troba en xarxes socials com Facebook, Twitter, Linkedin i Youtube.

En totes estes Xarxes pretenem establir una nova via de comunicació entre el ciutadà i l'Administració, amb la finalitat d'ajudar-li en tot el que siga possible i proporcionar tota la informació que es genera en el SEPE, que serà ampliada en la pàgina web www.sepe.es.

Per a participar en les xarxes socials del Servici Públic d'Ocupació Estatal només et demanem que uses sempre un llenguatge correcte i educat i que respectes la privacitat dels altres.

L'equip de comunicació del SEPE es reserva el dret de comunicar a les diferents xarxes socials les actuacions abusives per part dels usuaris, així com bloquejar a aquells que incórreguen en comportaments tals com:

  • Expresiones ofensivas o enlaces a páginas con contenido ofensivo, así como enlaces o referencias a sitios ilegales, de contenido violento, sexual, racista o discriminatorio.
  • “Correu brossa” (missatges no desitjats), missatges de publicitat o material promocional.
  • Dades personals alienes a l'autor del comentari.
  • Reiteracions o comentaris repetits.

Els comentaris publicats pels seguidors dels diferents comptes del SEPE en xarxes socials corresponen als seus autors.

Els textos que oferix el SEPE en les seues xarxes socials, d'igual forma que en la pàgina web, tenen un caràcter merament informatiu, és a dir, manca de validesa jurídica. Per a finalitats jurídiques, hauran de consultar-se els textos publicats en els Butlletins i Diaris Oficials. Així mateix desenvoluparem els esforços precisos per a evitar errors i, si escau, reparar-los o actualitzar-los al més prompte possible; però no podem garantir la seua inexistència.

En este enllaç t'informem de la nostra política de privacitat i avís legal.

Twitter

El perfil oficial del SEPE en Twitter és @empre_SEPE. L'objectiu de la nostra presència en esta xarxa social és proporcionar informació sobre el Servici Públic d'Ocupació Estatal i altres informacions rellevants sobretot el relatiu a ocupació. A través de Twitter també atenem als missatges directes dels nostres seguidors i intentem canalitzar o ajudar en les seues consultes.

Facebook

La pàgina oficial del SEPE en Facebook és @SEPE.OCUPACIÓ. A través d'esta xarxa social compartim els continguts més importants de la web del SEPE, a més d'altres informacions rellevants sobretot el relatiu a ocupació. Pots posar-te en contacte amb el SEPE a través dels missatges directes a la pàgina de Facebook, on intentarem ajudar-te en tot el que estiga en la nostra mà o canalitzar-ho cap als departaments adequats.

Linkedin

Linkedin és una xarxa social orientada cap al món professional. En Linkedin trobaràs la pàgina del SEPE, de la qual has de fer-te seguidor per a veure en el teu mur personal totes les nostres actualitzacions. Publicarem continguts, dades i informes sobre ocupació.

Youtube

Des de Youtube volem compartir amb tots els ciutadans vídeos informatius sobretot el referent a la demanda i oferta d'ocupació. D'una manera molt senzilla trobaràs els nostres vídeos amb trucs i consells que desvetlaran algunes de les claus del Servici Estatal d'Ocupació Pública.