Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Informació i Tràmits ERTE / XARXA per a Empreses

Informació sobre tràmits i mesures relacionades amb Expedients Temporals de Regulació d'Ocupació (ERTE) i l'Instrument de Flexibiliad i Estabilització de l'Ocupació (XARXA).

Guies informatives i documents

Guia bàsica de tramitació per a les prestacions ordinàries per ERTE
RDL 32 / 2021 , de 30 de desembre de mesures urgents per a la reforma laboral,  la garantia de l'estabilitat en l'ocupació i la transformació del mercat de treball. Modificació de l'Estatut dels Treballadors. Nova redacció de l'art. 47 ETOP i FM

Guia bàsica de tramitació per a la protecció social Mecanisme XARXA
RDL 32 / 2021 , de 30 de desembre de mesures urgents per a la reforma laboral,  la garantia de l'estabilitat en l'ocupació i la transformació del mercat de treball. Nou article 47 bis: Mecanisme XARXA.

Plantilla per a la sol·licitud col·lectiva de la protecció social vinculada al Mecanisme XARXA.

Transaccions en la Seu Electrònica

Remissió de les sol·licituds col·lectives de la protecció vinculades al Mecanisme XARXA.

Remisíón dels fitxers de comunicació d'activitat (XML) del Mecanisme XARXA.

Es recorda la necessitat d'utilitzar l'última versió publicada en este espai tant de les guies de tramitació com de la plantilla per a la sol·licitud col·lectiva de la protecció social vinculada al Mecanisme XARXA.