Seu electrónica

Publicació d'ofertes

El Servici Públic d'Ocupació Estatal, SEPE, oferix el portal d'ocupació Empra't als ciutadans i a les empreses, des del qual es pot realitzar una interacció directa, lliure, senzilla, i gratuïta entre oferents (empreses) i demandants d'ocupació (ciutadania). El portal Empra't ofereix, entre unes altres, les següents possibilitats als seus usuaris:

  • Conéixer les ofertes inadequades: L'usuari té la possibilitat d'identificar el contingut d'una oferta d'ocupació publicada en el portal com a inadequat.
  • Conéixer les ofertes en pràctiques: S'identifiquen dins d'Empra't les ofertes classificades pels portals col·laboradors com a ofertes en pràctiques. Es permet a les empreses donades de alta en Empra't publicar ofertes en el portal amb este tipus de contracte. L'usuari demandant d'ocupació pot accedir fàcilment, fent ús dels filtres del buscador d'ofertes del portal, a les ofertes classificades d'esta manera.
  • Les empreses d'economia social poden donar-se de alta en Empra't indicant la seua condició d'empresa d'economia social.
  • En Empra't s'incorporen totes les ofertes d'ocupació dels portals col·laboradors.

Empreses espanyoles:

Si eres una empresa espanyola, accedix al Portal Empra't i punxa en ¡REGISTRA'T ARA!

Empreses estrangeres:

Si eres una empresa estrangera, busques talent i vols incloure una oferta d'ocupació en  el portal d'ocupacióEmpra't, seguix estos passos:

  1. Descarregar i guardar abans d'emplenar el Formulari de recollida de dades.
  2. Envia el formulari emplenat a ofertas.internacionales@sepe.es
  3. El Centre d'Atenció a l'Usuari (CAU) del Servici Públic d'Ocupació Español (SEPE), es posarà en contacte amb tu i et facilitarà les instruccions per a donar-te de alta en el portal d'ocupació Empra't.
  4. En eixe moment hauràs de crear un usuari i una contrasenya.
  5. En el termini màxim d'hores, 48 el CAU t'enviarà un missatge comunicant-te l'activació del teu usuari i la teua contrasenya.
  6. A partir d'ara la teua empresa podrà publicar les seues ofertes de treball en portal d'ocupacióEmpra't en qualsevol moment i fer el seu seguiment, contactant amb treballadors i seleccionant els que s'ajusten al perfil sol·licitat.

Més informació