TREBALLAR A EUROPA

2020

Portada EURES Abans d'Eixir d'Espanya

Viure i treballar en un altre país és una opció que vé generalitzant-se entre els europeus de totes les edats. Cada vegada més persones reconeixen els avantatges d'adquirir experiència professional d'esta forma.

Treballar en l'estranger durant algun temps pot augmentar enormement els nivells de capacitació i les possibilitats de trobar un treball millor en el propi país.

El principi de lliure circulació dels treballadors en la Unió Europea es considera un dels drets més importants dels ciutadans comunitaris. Els Servicis Públics d'Ocupació de l'EEE disposen d'una xarxa de cooperació per a facilitar la lliure circulació de treballadors: EURES (European Employment Services). EURES proporciona de manera gratuïta informació sobre ofertes d'ocupació, situació del mercat de treball i condicions de vida en altres països.

En este desplegable pots trobar un resum dels principals factors a tindre en compte si estàs interessat a treballar a Europa.

Per a una millor lectura en pantalla o perquè puga ser imprés en un paper tipus A 4 , tens també una fulla informativa amb el mateix contingut.