Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

El SEPE en Xarxes Socials

El Servei Públic d'Ocupació Estatal SEPE també es troba en xarxes socials com Facebook, Twitter, Linkedin i Youtube.

En totes aquestes Xarxes pretenem establir una nova via de comunicació entre el ciutadà i l'Administració, amb la finalitat d'ajudar-li en tot el que sigui possible i proporcionar tota la informació que es genera en el SEPE, que serà ampliada a la pàgina web www.sepe.es.

Per participar a les xarxes socials del Servei Públic d'Ocupació Estatal només et demanem que usis sempre un llenguatge correcte i educat i que respectis la privadesa dels altres.

L'equip de comunicació del SEPE es reserva el dret de comunicar a les diferents xarxes socials les actuacions abusives per part dels usuaris, així com bloquejar a aquells que incorrin en comportaments tals com:

  • Expresiones ofensivas o enlaces a páginas con contenido ofensivo, así como enlaces o referencias a sitios ilegales, de contenido violento, sexual, racista o discriminatorio.
  • “Correu brossa” (missatges no desitjats), missatges de publicitat o material promocional.
  • Dades personals alienes a l'autor del comentari.
  • Reiteracions o comentaris repetits.

Els comentaris publicats pels seguidors dels diferents comptes del SEPE en xarxes socials corresponen als seus autors.

Els textos que ofereix el SEPE a les seves xarxes socials, d'igual forma que a la pàgina web, tenen un caràcter merament informatiu, és a dir, manca de validesa jurídica. Per a finalitats jurídiques, hauran de consultar-se els textos publicats en els Butlletins i Diaris Oficials. Així mateix desenvoluparem els esforços precisos per evitar errors i, si escau, reparar-los o actualitzar-los al més aviat possible; però no podem garantir la seva inexistència.

En aquest enllaç t'informem de la nostra política de privadesa i avís legal.

Twitter

El perfil oficial del SEPE en Twitter és @empro_SEPE. L'objectiu de la nostra presència en aquesta xarxa social és proporcionar informació sobre el Servei Públic d'Ocupació Estatal i altres informacions rellevants sobretot el relatiu a ocupació. A través de Twitter també atenem als missatges directes dels nostres seguidors i intentem canalitzar o ajudar en les seves consultes.

Facebook

La pàgina oficial del SEPE en Facebook és @SEPE.OCUPACIÓ. A través d'aquesta xarxa social compartim els continguts més importants de la web del SEPE, a més d'altres informacions rellevants sobretot el relatiu a ocupació. Pots posar-te en contacte amb el SEPE a través dels missatges directes a la pàgina de Facebook, on intentarem ajudar-te en tot el que estigui a la nostra mà o canalitzar-ho cap als departaments adequats.

Linkedin

Linkedin és una xarxa social orientada cap al món professional. En Linkedin trobaràs la pàgina del SEPE, de la qual has de fer-te seguidor per veure en el teu mur personal totes les nostres actualitzacions. Publicarem continguts, dades i informes sobre ocupació.

Youtube

Des de Youtube volem compartir amb tots els ciutadans vídeos informatius sobretot el referent a la demanda i oferta d'ocupació. D'una manera molt senzilla trobaràs els nostres vídeos amb trucs i consells que desvetllaran algunes de les claus del Servei Estatal d'Ocupació Pública.