Seu electrónica

Comunicació Institucional

Dins de l'apartat de Comunicació Institucional recollim les notícies relacionades amb el SEPE i altres temes d'interès relacionats amb les funcions principals de l'Organisme. Podràs navegar per les últimes informacions publicades i, a través de l'històric, per totes les que es van publicar en mesos i anys anteriors.

El SEPE també participa en esdeveniments i fires relacionades amb l'ocupació i la formació per a l'ocupació, en l'apartat de la qual t'oferim més informació de tots ells.

En aquesta secció de Comunicació Institucional pots trobar els logotipsde el Servei Públic d'Ocupació Estatal, de el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i de la Xarxa COE en formats JPG, PNG i Vectorial (EPS) en diferents composicions.

Lespublicacions oficials del SEPE formen part del programa editorial aprovat pel Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat per al conjunt de l'Administració General de l'Estat. Per a la seva millor comprensió les hem dividit en publicacions sobre el SEPE, Prestacions, Ocupació, Formació i tot el relatiu a Mercat de Treball.

El SEPE també té presència activa a les principals xarxes socials per apropar d'una forma més eficaç la informació als ciutadans sobre el SEPE i el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En aquesta secció podràs enllaçar amb totes elles.

Finalment, a l'apartat de Mitjans de comunicació s'enllaça al Gabinet de Comunicació del nostre Ministeri.

En aquesta secció trobaràs els següents apartats: