Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Competències personals per a l'ocupació

Les competències personals, també cridades "soft skills" o competències toves, són importants per a l'ocupabilitat. El SEPE vol contribuir amb aquest estudi a l'Any Europeu de les Competències donant el valor que es mereixen a les competències personals, tan rellevants en la cerca, com en el manteniment d'una ocupació. 

L'Observatori de les Ocupacions del SEPE ha realitzat un  informe per donar a conèixer les competències personals per a l'ocupació més demandades al mercat de treball a la ciutadania i permetrà la seva autoavaluació, seleccionades a través de l'anàlisi de milers d'ofertes d'ocupació i s'han definit partir del referent de la Classificació ESCO (European Skills, Competences, Qualifications and Occupations):

 1. Processament d'informació, idees i conceptes 
 2. Planificació i organització 
 3. Fer front als problemes 
 4. Pensar de manera innovadora 
 5. Treballar eficientment 
 6. Adoptar un enfocament proactiu
 7. Mantenir una actitud positiva
 8. Demostrar disposició per aprendre 
 9. Comunicant 
 10. Recolzar als altres 
 11. Col·laborant en equips i xarxes 
 12. Liderar a uns altres 
 13. Seguiment del codi ètic de conducta 
 • ComPersonal: Proximamente es disposarà d'una eina pública i gratuïta que permetrà autoevaluarse en xarxa, de forma àgil i anònima, en competències personals i rebre immediatament un informe del seu nivell compentencial