Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Programes de Mobilitat i Iniciatives de la UE

Erasmus+ és el programa de la Unió Europea per recolzar l'educació, la formació, la joventut i l'esport a Europa. El seu pressupost, de 14700 . milions d'euros, brindarà a més de 4 milions d'europeus l'oportunitat d'estudiar, formar-se i adquirir experiència a l'estranger.

Erasmus+, que té una durada prevista fins a 2020, no va solament dirigit als estudiants. En ser resultat de la fusió de set programes anteriors (entre ells Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig o Jean Monnet), ofereix oportunitats a gran varietat de persones i organitzacions.

La Guia del programa Erasmus+ conté informació detallada sobre les oportunitats i els criteris per poder optar a elles. També està disponible una guia de finançament indicatiu per a les oportunitats centralitzades. Pots trobar tota la informació sobre Erasmus + en aquest enllaç.

El Programa Erasmus + planteja els següents temes específics:

  • Reduir la desocupació, especialment entre els joves.
  • Fomentar l'educació d'adults, especialment en les noves competències i qualificacions exigides pel mercat laboral.
  • Animar a los jóvenes a participar en la vida democrática de Europa.
  • Recolzar la innovació, la cooperació i les reformes.
  • Reduir l'abandó escolar prematur.
  • Promoure la cooperació i la mobilitat amb els països associats de la UE.