Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Quina estructura ha de tenir un fitxer XML de comunicació de períodes d'activitat, certificat de cessament de relació laboral o altes de prestacions afectades per ERE o ERTE?

Existeixen quatre tipus d'estructura de fitxers XML per a comunicacions al Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE):

a) Fitxer XML de comunicació de períodes d'activitat.

b) Fitxer XML de comunicació de certificats de cessament.

c) Fitxer XML de comunicació d'altes de prestacions per expedient de regulació d'ocupació.

d) Fitxer XML de comunicació prèvia de dades sobre acomiadaments col·lectius, suspensió de contractes i reducció de jornada (procediments d'ERE o ERTE *).

L'aplicació Certific@ 2 ofereix la possibilitat de crear aquests fitxers XML amb ajuda d'un assistent segons el tipus de fitxer que es pretengui enviar (dades de períodes d'activitat, dades de certificat d'empresa o dades d'altes de prestacions per ERE o ERTE).

Nota important: per poder executar qualsevol dels tres assistents, és necessari tenir instal·lada en l'equip informàtic l'última versió de JAVA. Les instruccions per saber com instal·lar-la estan accessibles des del botó inferior esquerre d'aquesta pàgina (just sota l'assistent de certificats d'empresa).

En el menú principal de l'aplicació Certific@ 2 , dins de l'opció Ajuda XML, l'usuari disposarà de la descripció de cadascun dels fitxers, estant detallada en cadascun dels manuals:

  • Manual de Usuario de Periodos de Actividad. (PDF - 1 , 57 Mb)
  • Manual de Usuario de Certificado de Empresa de Cese. (PDF - 1 , 63 Mb)
  • Manual d'Usuari d'Altes de prestacions per Ets. (PDF - 1 , 45 Mb)
  • Manual de Usuario de Procedimiento de ERE. (PDF - 2 , 60 Mb) (*)
  • Última versió – Esquemes XSD

(*) Procediments d'ERE o ERTE es refereix a la comunicació prèvia de dades sobre acomiadaments col·lectius, suspensió de contractes i reducció de jornada.

A més en la mateixa adreça té disponible un entorn per a l'enviament de fitxers XML en proves i la possibilitat d'aclarir dubtes o realitzar consultes a través de la bústia de l'aplicació Certific@ 2 .

Si el fitxer no s'ajusta a l'estructura que marca el SEPE l'aplicació envia el següent missatge d'error: El fitxer enviat no segueix l'esquema XML publicat a la nostra WEB,indicant línia, columna i etiqueta en la qual s'ha detectat l'error.