Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Cantàbria

Imagen lectura fácil Lectura fácil

A continuació, pot consultar algunes de les convocatòries d'ajudes.

Convocant Descripció Dirigit a Inici Fi
Comunitat Autònoma de Cantàbria  Programa d'inserció laboral en obres i serveis.
Programa que té per objectiu facilitar la col·locació, reciclatge professional i oferir noves competències i habilitats/habilitats a persones aturades mitjançant la seva contractació temporal per a la realització d'obres o serveis d'interès general i social, a través de les corporacions locals.
Més informació
Entitats 01/05/2019 13/01/2020
Comunitat Autònoma de Cantàbria  Programa d'escoles taller i cases d'oficis.
Programa de formació en alternança amb l'ocupació, dirigit a joves menors d'anys, 30 inscrits en Garantia Juvenil, amb baixa qualificació professional. Mesura 23 del Pla de Xoc per l'Ocupació Jove 2019-2021.
Més informació
Entitats 01/02/2019 2020
Comunitat Autònoma de Cantàbria  Promoció de l'ocupació Autònoma
Subvencions de quotes de la Seguretat Social a persones aturades que s'estableixin com a treballadors per compte propi.
Més informació
Joves 07/07/2014 Per determinar 
Comunitat Autònoma de Cantàbria  Programa de pràctiques laborals en empresa
Programa que té per objectiu generar oportunitats de pràctiques laborals, que afavoreixi el primer contacte amb un entorn real de treball de joves recentment titulats, a la universitat, en la FP del sistema educatiu, o que hagin realitzat certificats de professionalitat. Mesura 34 del Pla de Xoc per l'Ocupació Jove 2019-2021.
Més informació
Entitats 01/06/2019 2020