Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Extremadura

Imagen lectura fácil Lectura fácil

A continuació, pot consultar algunes de les convocatòries d'ajudes.

Convocant Descripció Dirigit a Inici Fi
 Extremadura Foment de la contractació indefinida                            
Subvencions destinades a fomentar la contractació en pràctiques i la seva transformació en contractació indefinida de persones joves amb titulació en la Comunitat Autònoma d'Extremadura.
Més informació
Empreses 28/09/2018 27/09/2019
 Extremadura Formació en alternança d'ocupació per tecnólos/as
Programa de formació en alternança amb l'ocupació de joves tecnòlegs i tecnòlogues, aturades universitàries  o de cicles formatius de grau mitjà o superior.
Més informació
Entitats
Empreses
Joves
09/08/2017 Per determinar 
 Extremadura Pràctiques no laborals en empresa 
Subvencions per a la realització de pràctiques de joves en empreses en l'àmbit de la Comunitat Autònoma d'Extremadura.
Més informació
Empreses 30/11/2018 31/03/2019
Diputació de Càceres Ja està obert el termini per sol·licitar les ajudes de JUVENTAS Empra i Emprèn.
JUVENTAS Empra
A aquesta convocatòria podran concórrer, en règim de concessió directa, empreses privades situades en els municipis cacereños detallats a les Bases de la Convocatòria per a la contractació amb caràcter indefinit a jornada completa de persones joves, entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrites en el sistema Nacional de Garantia Juvenil.
JUVENTAS Emprèn
El programa concedirà ajudes econòmiques a joves emprenedors, d'entri 16 i 29 anys, que es trobin inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i resideixin en un dels municipis cacereños detallats en la Convocatòria, sempre que iniciïn i mantinguin una activitat professional com a autònom, almenys, durant 12 mesos.
Més informació
Empreses
Joves
26/11/2019 28/02/2020