Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

La Rioja

Imagen lectura fácil Lectura fácil

A continuació, pot consultar algunes de les convocatòries d'ajudes.

Convocant Descripció Dirigit a Inici Fi
Comunitat Autònoma de La Rioja Xec jove La Rioja
Ajudes del programa de foment de l'ocupació juvenil denominada "Xec Jove" amb la finalitat d'afavorir la contractació de les persones joves menors d'anys 30 de la nostra Comunitat i fomentar la seva incorporació al mercat de treball, incentivant a l'empresa.
Més informació
Empreses 23/08/2014 Per determinar 
Comunitat Autònoma de La Rioja La Rioja formació 2018
Convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per al finançament d'accions formatives presencials dirigides a joves inscrits en el Fitxer Nacional de Garantia Juvenil, dins de la formació d'oferta de la modalitat 3 Programa 2 per a l'any 2018.
Més informació
Entitats 05/11/2018 Per determinar 
Comunitat Autònoma de La Rioja Contractació de jovenes en projectes d'interes social i general.
Subvencions per a la contractació de treballadors aturats menors d'anys 30 que siguin beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per a la realització de projectes d'interès general i social.
Més informació
Entitats 28/01/2019 15/02/2019