Seu electrónica

Menorca Conecta 2014

El Pavelló Menorca, de la localitat de Maó, va acollir durant els dies 28 a 30 de novembre de la 2014 primera edició de la trobada de noves tecnologies Menorca Connecta, organitzat per l'empresa Dynamic Menorca.

La fira, la finalitat de la qual és mostrar el present i futur de la tecnologia informàtica i de la telefonia mòbil, va ser inaugurada per D. Santiago Tadeo Florit, President del Consell Insular de Menorca, i Sra. Águeda Reynés Calvache, Alcaldessa de Maó.

L'esdeveniment, que va comptar amb la participació d'expositors 25 i l'assistència de 3000 . assistents, va estar distribuït en quatre grans àrees: Connecta Empreses, amb stands d'empreses del sector de les noves tecnologies; Connecta Play, orientada a nens i adolescents; Connecta per primera vegada, amb stands d'organismes públics i Connecta Tendències, on es presentaven les últimes novetats tecnològiques. A més de nombroses activitats a la zona d'exposició, es van celebrar vint-i-una ponències i dotze tallers.

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) va participar en la fira amb un stand propi atès permanentment per les Directores de les Oficines de Prestacions de Maó i Ciutadella, els qui van explicar a molts assistents les possibilitats que ofereix el SEPE a través de la seva pàgina web, perquè en futures ocasions fessin els seus propis tràmits per Internet.

Així mateix, Sra. Sonia Barranco Álvarez, Directora Provincial del SEPE en Illes Balears, va estar present durant els tres dies atenent als mitjans de comunicació i participant en algunes ponències.

El certamen va ser clausurat per D. José Ramón Bauzá Díaz, President del Govern Balear.