Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Fira d'Ocupació Zamora Empra 2015

Amb l'objectiu de crear una oportunitat de trobada entre estudiants, persones que busquen ocupació i empreses i institucions, la Càmera Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Zamora i l'Ajuntament de Zamora van organitzar la primera edició de "Zamora Empra", primera fira d'ocupació d'aquesta provincia.el esdeveniment va tenir lloc el de 21 maig de la 2015 seu zamorana de la Fundació Hispà-Lusitana Rei Alfonso Henriques, i va ser inaugurat per Sra. Rosa Valdeón Santiago, Alcaldessa de Zamora, D. Manuel Vidal Gutiérrez, President de la Cambra de comerç de Zamora i D. Jerónimo García Bermejo, Subdelegat del Govern en Zamora.la fira va comptar amb una zona expositiva en la qual les empreses van poder assessorar al públic en matèria d'ocupació i informar-li sobre quins són els perfils professionals més demandats. Paral·lelament, es van celebrar conferències i tallers destinats a ajudar als assistents a buscar ocupació o a crear una autoocupació eficaç. Igualment, diversos orientadors van estar a la disposició dels visitants per ajudar-los a fer el seu perfil laboral i a elaborar un currículum en funció del que demanden les empreses.Els assistents van poder, així, obtenir informació de primera mà sobre les oportunitats del mercat de treball i l'oferta d'ocupació existent, establir contactes i integrar-se en xarxes professionals útils per al futur professional i millorar els seus recursos i perfil professional gràcies a l'assessorament de professionals experts en la materia.la cita, que va comptar amb l'assistència de diversos experts de reconegut prestigi en noves tecnologies i la seva aplicació al món dels negocis, va tenir una gran acceptació per part del públic, amb un elevat nombre de visitants que s'havien registrat prèviament a la web de la fira, requisit necessari per poder assistir a l'esdeveniment. Molts altres interessats no van poder registrar-se ni assistir per les limitacions d'aforament del recinte on se celebró.el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) va estar present en aquesta fira amb un stand de 52 m atès permanentment per personal de la seva Adreça Provincial a Zamora sota la supervisió de la Directora Provincial, Sra. Mª Isabel Pellón Esteban, qui també va impartir un taller sobre els serveis que presta el SEPE, el contingut de la seva pàgina web, les mesures de foment de l'emprendimiento i la formació professional dual.la atenció al públic en el stand es va realitzar en un mostrador, en el qual es va comptar amb l'ajuda de dos ordinadors portàtils per a una millor explicació als assistents interessats. Així mateix, es va disposar d'un expositor de fullets informatius tant d'aquests temes com d'altres matèries d'interès per als assistents, com el Portal Empra't o l'Observatori de les Ocupacions. En la seva visita a la fira, el Subdelegat del Govern es va detenir especialment en el stand del SEPE, on es va interessar per la qualitat i eficàcia de la informació i orientació laboral que s'oferia als assistents.