Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Fira de Recursos, Ocupació i Emprenedoria Zamora Emprèn 2015

La Diputació Provincial de Zamora va organitzar la primera edició de la Fira sobre Recursos, Ocupació i Emprendimiento d'aquesta província, que es va celebrar en el Col·legi Universitari de Zamora el de 25 novembre de 2015.La fira es va concebre com un espai de trobada oberta entre els diferents agents socioeconòmics que operen en aquest àmbit, en el qual es van donar cita les empreses més representatives de la província sobre la base de criteris d'internacionalització, llocs de treball i R+D+i, a més d'importants experts en matèria de recursos per a l'ocupació. També van estar presents entitats financeres amb programes específics de suport a l'ocupació i a l'emprendimiento jove, així com xarxes de difusió i comunicació, xarxes d'emprendimiento, sindicats, universitats i asociaciones.el esdeveniment es va convertir en una oportunitat única perquè emprenedors, ocupadors, estudiants, persones que busquen ocupació i moltes altres entitats poguessin donar-se cita reforçant les potencialitats que estimulen l'ocupació per i pels zamoranos, sent un dels seus eixos fonamentals el foment de l'esperit emprenedor dels joves potenciant el seu talent, innovació i motivació per emprender.el acte d'inauguració va ser presidit per Sra. Mª Teresa Martín Pou, Presidenta de la Diputació de Zamora. Després de la presentació, va tenir lloc una conferència sobre emprendimiento i innovació. Al llarg del matí es van celebrar sis pitchs sobre diversos sectors d'activitat, dues workshops sobre recursos públics, inversions i finançament jove i un start-up sobre desenvolupament d'idees tecnològiques empresarials. També es van celebrar, a la tarda, dos tallers sobre intel·ligència emocional aplicada a l'emprendimiento i sobre les Tics en els processos de cerca efectiva d'empleo.el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) va estar present en la fira amb un stand en el qual es va proporcionar informació i orientació individualitzada sobre totes les mesures estatals de suport als emprenedors, especialment sobre les mesures de suport a l'emprendimiento jove i sobre el contracte indefinit para emprendedores.la dotació del stand constava d'una taula amb cadires i un ordinador portàtil per a una millor explicació als assistents interessats, així com d'expositors de fullets informatius tant dels temes propis de la fira com d'altres matèries que poguessin ser del seu interès, com els contractes formatius, els certificats de professionalitat, l'Observatori de les Ocupacions i el Portal Empléate.el stand va estar atès permanentment per personal de l'Adreça Provincial del SEPE a Zamora sota la supervisió de la seva Directora Provincial, Sra. Mª Isabel Pellón Esteban. A més de l'atenció als visitants del stand, el SEPE va impartir una ponència on es va informar sobre la capitalització i pagament únic de la prestació contributiva per desocupació i sobre la compatibilización del treball autònom amb la percepció de prestacions per desocupació.