Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Fira del Mercat Laboral Virtual 2016

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) va estar present de nou en la Fira del Mercat Laboral Virtual, esdeveniment de pràctiques i ocupació orientada al fet que els estudiants puguin introduir-se al mercat laboral. Es tracta d'una plataforma en línia que pot ser visitada per qualsevol usuari a nivell nacional o internacional des de qualsevol dispositiu a través d'internet.Organitzada per Trabajando.com i Universia, i patrocinada entre uns altres pel SEPE, aquest any la fira es va celebrar en dues edicions, la primera de l'a 19 el d'abril 28 i la segona de l'a 18 el d'octubre. 27 Cada nova edició busca incorporar millores que permetin una experiència d'usuari òptima, cobrir un ampli espectre de perfils i facilitar materials que ajudin als interessats a millorar els seus currículums, enfrontar-se a entrevistes o a crear una sòlida imatge de marca.el format virtual de la fira ofereix una gran comoditat als candidats, ja que poden accedir a ella sense necessitat de desplaçar-se físicament i poden mostrar el seu perfil professional amb facilitat, lliurant els seus currículums en els stands virtuals corporatius. Així mateix, el programari de selecció de personal de la plataforma permet a les empreses revisar, de manera còmoda i senzilla, els perfils inscrits en les seves vacants i classificar, seleccionar i descarregar-se els currículums, la qual cosa suposa per a elles un gran estalvi de costos en desplaçaments, personal i materials promocionals.Amb el lema “Des de qualsevol dispositiu, des de qualsevol lloc”, cadascuna de les edicions celebrades aquest any va comptar amb la participació de més d'empreses 50 nacionals i internacionals i més de 3500 . llocs de treball oferts.Com a patrocinador de la fira, el SEPE va participar amb un stand situat en una ubicació privilegiada, dotat de tres mòduls en els quals es va posar a la disposició dels visitants informació sobre el Portal d'ocupació Empra't, la Garantia Juvenil, la Formació Professional Dual, l'Observatori de les Ocupacions, la xarxa EURES, etc.en el stand hi havia enllaços directes a la web i a les xarxes socials del SEPE i també al Portal Empra't , aquest últim amb l'objecte de facilitar als candidats la cerca de treball ja no només entre els oferts en la fira, sinó també entre els milers de llocs que diàriament s'ofereixen en aquest portal. També es va incloure un xat de preguntes i respostes sobre matèries relacionades amb l'organisme.