Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

IV Fira d'Ocupació de la Universitat de Sevilla

La quarta edició de la Fira d'Ocupació de Sevilla es va celebrar els passats 25 i 26 d'octubre. A la cita van acudir 63 empreses que van col·laborar en l'objectiu de la Fira: millorar les possibilitats d'inserció al mercat laboral dels estudiants de la Universitat de Sevilla. Entre les empreses va destacar la presència de grans corporacions com Carrefour, Renault, Airbus, Decathlon, el bufet d'advocats Cuatrecasas o Endesa.la Fira d'Ocupació també va comptar amb la presència d'institucions com la Junta d'Andalusia, el Ministeri de Defensa o el Servei Públic d'Ocupació Estatal SEPE. En el stand del SEPE vam estar proporcionant informació sobre tots els serveis del nostre organisme, de la Xarxa Eures i del Portal Únic d'Ocupació Empra't , sobre el qual conversem en una de les 29 conferències i presentacions d'empreses que es van impartir. També va estar present l'Observatori de les Ocupacions , unitat tècnica del Servei Públic d'Ocupació Estatal encarregada d'analitzar la situació i les tendències del mercat de treball, les ocupacions, els col·lectius d'interès per a l'ocupació i les transformacions que es produeixen en el mateix.Entre les activitats que es van realitzar, van destacar 12 tallers sobre temàtiques relacionades amb el desenvolupament d'habilitats i competències per a l'ocupació. A través de consultores de recursos humans com Randstad, BCM Gestionar-te, Gestionitas, Hays i Addeco, va haver-hi assessorament als alumnes sobre com elaborar un currículum vitae o enfrontar-se a una entrevista de trabajo.el emprendimiento i l'autoocupació va ser una altra de les àrees temàtiques que es van tocar de manera molt especial a la Universitat de Sevilla. En total va haver-hi vuit "workshops", juntament amb altres activitats com les de "posa a punt el teu currículum", "entrena la teva entrevista de treball", "entrena les teves habilitats" o "comparteix el teu talent".L'organització de la Fira d'Ocupació de la Universitat de Sevilla, a través del seu secretariat de Pràctiques en Empreses i Ocupació, ha volgut agrair a tots els que han col·laborat en la Fira la seva implicació i suport perquè es consolidi com l'esdeveniment de referència en l'àmbit d'ocupació per a estudiants universitaris i egressats de la província de Sevilla.