Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

12 Fòrum d'Ocupació de la Universitat de Castella-la Manxa

La dotzena edició del Fòrum d'Ocupació de la Universitat de Castella-La Macha va tenir lloc els passats 18 i 19 d'octubre, al Campus de Toledo. Aquest any una de les principals novetats va ser el Fòrum Virtual on es va poder consultar, a través d'Internet, la informació dels principals participants i entrar en contacte amb ells o enviar el currículum vitae.A més de la Universitat de Castella-la Manxa, l'esdeveniment va comptar amb el suport de la Junta de Comunitats i l'Ajuntament de Toledo.el Fòrum d'Ocupació va comptar amb la presència de prop de 4000 . assistents. Segons el rector de la Universitat, Miguel Ángel Collado, la pretensió és la d'apropar la Universitat a les empreses, que puguin recollir els currículums dels alumnes i orientar-los en les habilitats i necessitats del mercat de treball.Aquest any van acudir 60 participants al Fòrum d'Ocupació, deu més que en l'edició de 2016, la qual cosa significa que "el mercat laboral s'està obrint i que hi ha més possibilitats", en paraules del rector.A la inauguració del Fòrum d'Ocupació van acudir també el viceconseller d'Ocupació de Castella-la Manxa, Francisco Rueda, euroconsejeros de Bèlgica i Holanda i el director general d'Universitats Ricardo Cuevas. Entre les empreses i entitats que van participar en el Fòrum destaquen les entitats bancàries Globalcaja, Caixa Rural de Castella-la Manxa, Torrecid, Tecnobit, Airbs, el Ministeri de Defensa o el Servei Públic d'Ocupació Estatal Sepe.el Servei Públic d'Ocupació Estatal va estar present amb un stand en el qual vam estar informant sobre les àrees d'actuació del SEPE, sobre el portal únic d'ocupació Empra't i la xarxa Eures , orientada a les oportunitats d'ocupació a Europa. També va estar present l'Observatori de les Ocupacions , unitat tècnica del Servei Públic d'Ocupació Estatal encarregada d'analitzar la situació i les tendències del mercat de treball, les ocupacions, els col·lectius d'interès per a l'ocupació i les transformacions que es produeixen en el mateix.Així mateix Ricardo Matallanos, sotsdirector general adjunt de la Sotsdirecció General de Relacions Institucionals i Assistència Jurídica del SEPE, va estar fent una xerrada sobre el portal únic d'Ocupació Empra't. En aquest portal d'Internet es recullen les ofertes d'ocupació dels principals llocs en Internet relacionats amb l'ocupació, així com dels serveis d'ocupació de les comunitats autònomes i del Sistema Nacional d'Ocupació.