Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Saló de l'Ocupació per a Francòfons a Madrid i Barcelona

El Saló d'Ocupació, Formació i Emprendimiento per a Francòfons (Salon de l’Emploi, de la Formation et de l’Entreprenariat donis Francophones) es va celebrar a Madrid, el d'abril, 20 i a Barcelona, el de 24 maig amb presència del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).Era la primera vegada que se celebrava a Madrid, en el Saint Louis donis Français del carrer Padilla, i la quarta vegada que es donava cita a Barcelona, a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona.Cadascun dels salons van comptar amb la presència de prop de 1000 . visitants i unes 500 ofertes d'ocupació. Els assistents van poder presentar-se als responsables de selecció de diverses empreses i a consultors de recursos humans per rebre assessorament de forma personalitzada i directa.el Saló de l'Ocupació per a Francòfons va estar organitzat per la Unió de Francesos a l'Estranger i va comptar amb la presència del Sotsdirector General de Relacions Institucionals i Assessoria Jurídica, Gregorio González, en la convocatòria de Madrid, i del director del Servei Públic d'Ocupació Estatal d'Ocupació de Barcelona, Víctor Santa-Bàrbara Rupérez, en la convocatòria de Cataluña.el SEPE en el Saló d'Ocupació per FrancófonosEn l'espai del SEPE en els salons d'ocupació per a francòfons vam estar parlant del portal únic d'ocupació, Empra't , que actualment compta amb prop de 150000 . ofertes de treball. També vam oferir informació sobre contractes de formació i aprenentatge, el contracte indefinit per a emprenedors i les mesures per l'emprendimiento juvenil.Van ser dues interessants jornades en la qual empreses, demandants i el SEPE van poder compartir molta informació.