Seu electrónica

Aula 2019

El Saló internacional de l'Estudiant i de l'Oferta Educativa, AULA, es va celebrar de l'a 27 el de 31 març d'en 2019 el Recinte Firal Juan Carlos I,  IFEMA de Madrid. Organitzada per IFEMA es perfila com la millor plataforma per a l'assessorament i l'orientació professional dels estudiants, així com una valuosa eina d'informació per a professors, educadors i altres agents del sector.

AULA s'emmarca dins de la Setmana de l'Educació juntament amb altres convocatòries com el Saló internacional de Postgrau i Formació Contínua, el Saló internacional del Material Educatiu INTERDIAC i CONGRÉS XARXA, el Congrés i la Fira Professional EXPOLEARNING, SCHOOLSDAY i Madrid per la Ciència i la Innovació.

La Setmana de l'Educació, i per tant, AULA, va ser inaugurada per la Ministra d'Educació i Formació professional, Dña Isabel Celaá i pel Ministre de Ciència, innovació i Universitats, D. Pedro Duc, explicant a més amb la presència de la Secretària d'Estat d'Ocupació, Yolanda Valdeolivas García i el Director General del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), Gerardo Gutiérrez Ardoy.

A la Setmana de l'Educació van acudir més de 170000 . visitants destacant prop de 16000 . professionals de l'educació i més de 72000 . famílies i alumnes en visita individual. Quant als centres educatius que van acudir a la cita, 57% eren públics, 24% concertats i 19% privats.

Pel que fa a el SEPE i la seva participació en AULA, es va centrar a oferir informació relativa als certificats de professionalitat, contractes per a la formació i l'aprenentatge, observatori de les ocupacions amb els perfils professionals i les necessitats formatives, Garantia Juvenil i Pla de Xoc per l'Ocupació Jove 2019-2021, tenint com a públic  destinatari als orientadors, professionals de l'educació, i alumnes tant de º 4d'ESO i Batxiller com de º 1i 2º de Formació Professional.